1 éve

„A testem nem olyan, amihez hozzá vagyok szokva” – megmutatta alakját az Exatlon sztárja

Buzás Dóri őszintén bevallotta: az elmúlt hónapokban megváltozott a teste, amit az elején nagyon nehezen tudott elfogadni.

Buzás Dóri őszinte posztban vallott a rajongóinak arról, mennyire megváltozott a teste az Exatlon versenye alatt. Az egykori Kihívó elárulta, bizony felszaladt rá pár kiló, de bánja. Szépen lassan szeretné visszaépíteni az alakját.

Buzás Dóri
Fotó: Instagram/TV2

„Az egyik legfőbb dolog amit megtanultam kint, hogy hogyan kell szeretni magam. Milyen érzés ha nem úgy néz ki a testem ahogy eddig, vagy nem úgy reagál ahogy azt én szeretném. Kint egy teljesen más klíma, ételek, stb…voltak, rengeteg olyan külső tényező amivel nem lehetett számolni, mert vagy hatással lesz, vagy sem. Nagyon sokáig bántott, és emésztett az érzés hogy a testem nem olyan amihez hozzá vagyok szokva, átalakult, a mérleg nyilván többet mutatott, de mivel nagyon kritikus vagyok magammal így azért én is észre vettem a tükörben” – fogalmazott a hosszú bejegyzésében Dóri, aki elhatározta, hogy nem erőlteti a változást, szépen lassan szeretné visszaszerezni régi formáját.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Buzás Dorottya (@buzasdori) által megosztott bejegyzés

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!