1 éve

Meglepő terveiről vallott Weisz Fanni

2020 alaposan felforgatta mindenki életét, amely alól Weisz Fanni sem volt kivétel.

Weisz Fanni számára igazán eseménydús volt a 2020-as év! Miután férjével szakítottak, újra rátalált a szerelem, ráadásul az édesanyjával is rendezte a kapcsolatát. A modellnek most rengeteg terve van a jövőt illetően, saját márkán dolgozik, és folyamatosan tanul.

Fotó: Instagram

„Weisz Fanni emberileg természetesen akkor is az lesz, aki volt, az pedig, hogy mit hoz a jövő, valójában csak azon múlik, hogyan tudok a lehetőségeimmel élni. Most nagyon sok a felkérésem, de a régi álmaim is szeretném elkezdeni megvalósítani. Azt gondolom, igenis fontos tervezni, most pont egy ilyen tervezési folyamatban vagyok” – mondta a Blikknek Fanni, aki többek között egy régi álmát, a saját márka elindítását tervezi, emellett pedig szeretné folytatni azt is, hogy jelelni tanítja a rajongóit.

„Már sokan kérdezték, mikor indul újra, ennek nagyon örülök, hiszen a jelnyelv az anyanyelvem, és nagyon fontos része az életemnek. Hamarosan folytatódni fog, erre ígéretet is tettem” – árulta el Fanni, aki hétéves kora óta folyamatosan tanul.

„Hétéves korom óta tanultam és gyakorlom a hangos beszédet, de miután két évig egyáltalán nem használtam, nagyon sokat felejtettem. A gyakorlást úgy kell elképzelni, hogy amit hallok, azt ugyanúgy próbálom kiejteni, mint egy idegen nyelv tanulásánál. Tanulom a hallottakat értelmezni is, ez nagyon nehéz.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!