LELKIZŐ

Weisz Fanni kitálalt az elmúlt évekről: Nem találkozhatott a családjával!

A modellnek fájt, hogy éveken keresztül nem lehetett együtt a szeretteivel: vadonatúj interjújában arra utalt, hogy ezt mások nem hagyták neki.
  • Szerző: ripost

Megkapó őszinteséggel vallott az elmúlt évek megpróbáltatásairól Weisz Fanni. A siket modell éveken át volt Hajmásy Péter párja, közel két éven át házasok is voltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Idén nyáron jelentették be, hogy elválnak az útjaik, ezzel egyúttal pedig az is kiderült, hogy Fanni kibékült az édesanyjával, Ágnessel. Most Fanni a hot! magazinnak adott interjújában arra utalt, hogy korábban nem önszántából szakította meg a kapcsolatot a szeretteivel.

Fotó: Bors

„Az ünnepeket viseltem a legnehezebben. Fontos lett volna, hogy velem legyen az anyukám, a mama, a papa és a tesóm. Nagyon szenvedtem. Tudtam, hogy a nagypapám beteg, hiányzott, hogy megöleljem. Ez fájt a legjobban. Mosolyogtam, de belül mindig sírtam. Szerettem volna anyunak és a mamának is virágot adni anyák napján, de nem találkozhattam velük. A szívem mélyén tudtam, hogy ez így nem jó. A barátnőm nagyon sokat segített, hogy tisztán lássak, hálás is vagyok érte” – fogalmazott Fanni a lapnak.

Ágnes asszony biztos volt benne, hogy a lánya egyszer visszatalál hozzájuk, éppen ezért egyáltalán nem is haragudott Fannira, amikor sok év után felkereste őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?