„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER
Létrehozva: 2020.08.13.

Hatalmas bébibumm: Heteken belül megszületnek a hazai sztárok gyermekei

A koronavírus-járvány alatt rengeteg híresség jelentette be, hogy szülői örömök elé néz.

A koronavírus-járvány alatt rengeteg híresség jelentette be, hogy szülői örömök elé néz. A Ripost most összegyűjtötte azokat a sztárokat, akik napokon belül a kezükben tarthatják a gyermeküket. Debreczeni Zita, Kollányi Zsuzsi és Palácsik Lilla is bármelyik pillanatban riaszthatja a családot, hogy indulniuk kell a kórházba.

Fotó: Pixabay

L.L. Junior kislánya Dávidka születésnapján születhet meg

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior szeptemberre várják első közös gyermekük születését. A határtalan boldogság mellett azonban van, ami beárnyékolja ezt az időszakot, hiszen közeleg Dávidka halálának az évfordulója is. Mi több, mivel Junior felesége szeptemberre van kiírva, így annak is megvan az esélye, hogy az énekes kislánya és elhunyt kisfia szülinapja egy napra esik.

„Pont szeptemberre, pont egy évre kiszámolva, szóval ez ilyen nagyon elgondolkodtató. A dátumok is, kicsit rémisztő volt, hogy úgy volt kiírva, mint a Dávid születésnapja. Megindító volt, mintha egy ilyen üzenet lenne” – nyilatkozta a Tények Plusznak Junior.

Fotó: Facebook

Debreczeni Zitáék küzdelmes utat jártak be

A sztárpár éveken át hiába próbálkozott, Zita nem esett teherbe. Rengeteg orvost, gyógymódot és kezelést kipróbáltak, mire megtörtént a csoda és megfogant kisfiuk. Ráadásul már csak napok kérdése, és hárman lesznek Zitáék. Gianni közel egy hete szólta el magát a Mokkában, hogy a felesége mindenórás. Azt mondta, a telefonját a farzsebében tartja, mert most már bármikor csöröghet, hogy indulni kell a kórházba. Éppen ezért került sor minap a babaváró bulira is, nehogy időközben beinduljon a szülés.

Palácsik Lilla ajándékként tekint a kisfiára

Vajna Tímea húga bármelyik pillanatban riaszthatja a családját, hogy rohanniuk kell a kórházba, ugyanis már a nyolcadik hónapban jár. Palácsik Lilláék már alig várják, hogy kezükben tarthassák kisfiúkat, Noah-t, aki igazi meglepetés a család számára, ugyanis Lillánál hat évvel ezelőtt endometriózist diagnosztizáltak. Szerencsére a kismama már túl van a kritikus időszakon és élvezheti a babavárás legszebb pillanatait.

„Gyakran beigazolódnak az álmaim és a megérzéseim, ezért vettünk egy terhességi tesztet, amely kimutatta, hogy tényleg gyermekünk lesz!” – újságolta korábban Tamás, aki megérezte a gólyahírt, ugyanis az egyik éjszaka azt álmodta, hogy felesége terhes.

Kollányi Zsuzsi a harmadik gyermekével várandós

Az énekesnő sokáig titkolta, hogy ismét babát vár, csak két hónapja árulta el az örömhírt. Zsuzsi már akkor hat hónapos terhes volt, most pedig csak napok választják el attól, hogy nagycsaláddá váljanak. A két ikerfiú után Zsuzsi ismét kisfiút hord a szíve alatt, aki a Bogdán nevet kapta.

„Tudom, nem ilyenkor illik bejelenteni egy kicsike érkezését, de az első három hónap titoktartás után jött a karantén, amikor azt éreztem, a sok elveszett állás és milliók aggodalma közepette ez maradhat egyelőre a mi dolgunk, hogy bővülünk” – írta az Instagram-oldalán Zsuzsi.

A várandós énekesnőről IDE KATTINTVA láthatod a fotót!

Köböl Anita egyedül vállalta be a gyermekét

A műsorvezetőt már csak pár hét választja el, hogy kezében tarthassa a kislányát, ugyanis ő is már a nyolcadik hónapban jár. Bár ez egy csodálatos időszak a számára, sajnos az első pár hét nem volt könnyű Anitának. Egykori párjával nem értettek egyet a gyermekvállalással kapcsolatban, ezért a műsorvezető úgy döntött, egyedülálló anyaként fogja nevelni kislányát.

„A családalapítást én sem így képzeltem el soha! De az egyik oldalon született egy döntés, amire már csak a saját döntésemmel tudtam reagálni, mégpedig hogy soha nem vetetném el a kisbabánkat! Sokáig nagyon fájt, de mára megbékéltem a helyzettel” – mondta a hot! magazinnak Anita, aki a jövőben sem fogja tartani a kapcsolatot gyermeke édesapjával.

A műsorvezető gyönyörű kismama, fotóját ITT tudod megnézni.

Radics Gigi fiatalon szeretett volna édesanya lenni

A 23 éves énekesnő első gyermekével várandós. Gigi sokszor hangoztatta, hogy fiatalon szeretne édesanya lenni, a kívánsága pedig teljesült, ugyanis októberben születik meg kislánya, Bella. Az énekesnő és kedvese, Mikus Áron nagyon boldogok, hogy hamarosan bővül a családjuk, azonban mikor kiderült a dolog, kisebb sokkot kaptak.

„Amerikában voltunk, amikor realizáltam, hogy mi a helyzet. Vettem egy terhességi tesztet, és pozitív lett. Egy étteremben voltunk, kimentem hozzá a mosdóból és már a fejemen látta, majd megkérdezte: te terhes vagy, ugye? Sokkos állapotban voltunk, de nagyon örültünk neki” – Life TV-n futó Akarsz beszélni róla? című műsorban Radicsi Gigi.

Gryllus Dorka 47 évesen lesz újra édesanya

A színésznő és férje, Simon Kornél kilenc év után ismét szülői örömök elé néznek! Kisfiúkat, Áront novemberre várják. A sztárpár boldogsága határtalan, azonban nem gondolták volna, hogy annyira szerencsések lesznek, hogy Dorka 40 felett is teherbe esik.

„Biztos voltam benne, hogy már nem lesz testvére Somának. Sokáig nem is dolgoztam fel, mi történik velem. Már nyolc hetes voltam, mire felfogtam, hogy ő van. Igazából a férjem mondta ki, hogy: Dorcikám, te terhes vagy!” – nyilatkozta a színésznő.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

life.hu

Napi horoszkóp 2024. március 28.: az érzelmeké a főszerep

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Nagyon morbid: Szexoldalon tűnt fel Diana hercegné hasonmása — Fotók

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

"Szilikoncicim van" - többször is megműttette a mellét a Kőgazdag Fiatalok bombázója

HŰHA

„Az egyke gyerekek furák” - Kőgazdag Letícia az anyaságról vallott

HŰHA

120 milliója van? Meglepő kijelentést tett Aurelio

HŰHA

Détár Enikő őrületesen hosszú combokat villantott

HŰHA

„Nem vagy normális, komolyan mondom” – durván elfajult a TV2 házaspárjának a vitája