2 éve

Mozgalmat indított Schobert Norbi, így támogatja a mentősöket!

Az üzletember a mentősökre is gondolt, hatalmas adag élelmiszerrel látta el azokat, akik éjjel-nappal a frontvonalban küzdenek.

Etesd a mentőst néven mozgalmat indított Schobert Norbert! Az üzletember fontos ügy mellé állt, csütörtökön a feleségével, Rubint Rékával nagy mennyiségű élelmiszer-szállítmányt vittek az Országos Mentőszolgálat részére, amit egyenesen Győrfi Pálnak adtak át.

Fotó: Schobert Norbert

„Hetekkel ezelőtt egy mentős barátomat, aki külföldről szállít haza koronavírusos magyarokat, már támogattam felszereléssel, szünetmentes tápegységeket vásároltam nekik több százezer forint értékben. Mindeközben figyeltem az Etesd a dokit mozgalmat, amit nagyon jó kezdeményezésnek tartok. Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy azokra is gondolni kellene, akik szintén nap, mint nap a frontvonalban harcolnak, ráadásul arra sincs idejük, hogy minőségi tápanyagot vigyenek be a szervezetükbe, hiszen nem ritkán több műszakot is dolgoznak egyhuzamban” – mondta el a Ripost-nak Norbi, aki úgy döntött, a saját eszközeivel támogatja a mentősöket.

Fotó: Schobert Norbert

„Felhívtam Győrfi Pált, és elmondtam neki az ötletemet, illetve megkértem, hogy kérdezzen körbe, mire lenne szükségük. Nagyon örült a kezdeményezésemnek, csütörtökön pedig Rékával le is szállítottunk egy kisbusznyi szénhidrát csökkentett, biztonságosan csomagolt kakaós csigát, több karton ásványvizet és C-vitaminos cukormentes üdítőt. Szeretném, ha minél több vállalkozó állna a jó ügy mellé, hiszen ezek az emberek igazi hősök.”

Fotó: Schobert Norbert

Jelenleg Norbiék sincsenek könnyű helyzetben, a járvány miatti gazdasági helyzet az ő vállalkozásaikat is megviseli.

„Réka bevételei gyakorlatilag a nullára csökkentek, és az én cégem is megérezte a kialakult helyzetet. Ennek ellenére küzdünk, és mindent megteszek annak érdekében, hogy a franchise-boltjaim tulajdonosai továbbra is bevételhez jussanak. Napok óta járom az országot, és ellátogatok minden, még nyitva tartó boltomba, hogy segítsek az embereknek. Nagyon sok üzletünk átállt a házhoz szállításra is, hogy így is biztosítsuk azok ellátását, akik otthon maradnak. Bízom benne, hogy kemény munkával túl leszünk ezen is!” – fogalmazott az üzletember.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!