3 éve

Súlyos titkokat hagyott maga után Flipper Öcsi, előkerült a fia

Tamás felnõtt fejjel tudta meg, hogy valójában ki az apja. Kisfiúként egyáltalán nem gyanakodott.

Noha Flipper Öcsi családja továbbra is keresi a néhai zenész Franciaországban élő, eltitkolt fiát, úgy tűnik, volt neki egy magyar gyermeke is.A most 27 éves Tamás néhány éve, 23 évesen tudta meg az édesanyjától, hogy valójában Jeszenszky Béla fia, de csak mostanra érezte úgy, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja. A rock’n roll-legenda családja is befogadta azóta, de ő szeretné, hogy DNS-teszt is igazolja a vérségi köteléket. Mint mondta, kisfiúként fel sem tűnt neki, hogy az apukája nem is hasonlít rá. Már csak azért sem, mert tökéletes törődést és szeretetet kapott a szüleitől, akik a mai napig együtt élnek. 

"Nevelőapám nagyszerű ember. Õ fogta a kezem, amikor totyogtam, tanult és focizott velem, egyetlen pillanatig sem éreztem, hogy nem ő az édesapám. Édesanyám négy éve vallotta meg az igazságot, hogy valójában Flipper Öcsi az édesapám. Egy nagyon rövid kapcsolatban fogantam" - mondta a fiatal férfi a Blikknek. 

"Nem kifejezés, hogy meglepődtem, valóságos hideg zuhanyként ért a hír, amit megpróbáltam magamban feldolgozni, de idő kellett hozzá. Jobb lett volna, ha hamarabb megtudom, mert így nem ismerhettem meg az édesapámat. Talán az ő élete is más fordulatot vehetett volna, és ma együtt zenélhetnénk" - szomorodott el Tamás, aki tizenegy éves korában magától megtanult gitározni. A család szerint Öcsitől örökölhette a zenei készségét. A fiatalember édesanyja vallomása után megkereste Marót Viki énekesnőt, Öcsi féltestvérét.

"Féltem attól, hogy elfogadnak-e egyáltalán. Először a nagynénémet hívtam fel, pár nap múlva találkoztunk. Nem volt senki elutasító, hiszen ilyen megrázóan komoly dologgal senki sem viccelődne" - mesélte a fiatalember, aki hat éve egy belvárosi étteremben dolgozik szakácsként. 

"Kati mamánál és Vikinél nem kérdéses, hogy „váratlanul kapott” rokon vagyok, vizsgálat nélkül is elfogadtak, szeretnek, éppen ezért jött el az ideje DNS-tesztet csináltatni. A megjelölt családtagok nyálmintája alapján nemsokára elkészíthetjük a három éve időszerű vizsgálatot. Az én lelkem is megnyugodna egy végső bizonyosságtól. Mindenesetre egy új, nem is akármilyen családot kaptam a meglévő mellé" - mondta a lapnak Tamás.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!