4 éve

Liptai Claudia elképesztő vallomása: Szerelmes volt a barátjába

Kedden este évtizedes szerelmi vallomást bökött ki Claudia egy váratlan pillanatban! Erre senki sem számított...

Õrületben és konyhai káoszban most sem volt hiány a MOM Kulturális Központban, ahol elméletileg a süteményeké lenne a főszerep. A sztárvendégek és a háziasszony Liptai Claudia rendre ellopják a show-t a készülő édességek elől, amelyeket ilyenkorra rendszerint a cukrászmester, Pataki Ádám készít el a résztvevők helyett.

Cserébe viszont olyan sosem hallott sztorik kerülnek napvilágra, melyek hallatán sírva nevet a közönség. Éppen ilyen történet az a soha be nem teljesült szerelem, amit Claudia érzett az est egyik vendége, Csonka András iránt.

"Most az elején áruljuk el Bandi, ha már ilyen szűk körben vagyunk… Én a drága művész urat huszonöt éve ismerem, és most megmondom őszintén, hiszen Ádám is tudja, én szerelmes voltam belé. De nagyon! A Grease című musicalben léptünk fel együtt, ő pedig már nagy sztár volt a Família Kft-ben és én azt mondtam: Úristen!

Lobogott az a gyönyörű fürtös haja és az a mozgás, ami minden este ugyanaz volt és két lépésből állt, teljesen elkapott.

Én írtam neki egy levelet, rózsaszín, szagos levélpapírra…”

- idézte föl emlékeit az Édeskettes sütőshow-ban Claudia. Hogy Csonka András miként emlékszik a történetre és mi állt abban a bizonyos levélben, arról a %RIPOST% napilap csütörtöki számában olvashat.

A csütörtöki %Ripost%-ból azt is megtudhatod, hogy az est másik vendége, Ábel Anita milyen emlékeket őriz a színésszel való megismerkedéséről.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!