4 éve

Ezért nem akar találkozni Tahi Tóth László özvegyével a hasonmás

A Kossuth-díjas mûvész özvegye, Kárászy Szilvia nem is sejtette, hogy mekkora érdeklõdést indított el múlt heti Facebook-posztjával.

A február 22-én elhunyt Tahi Tóth László özvegye arról a férfiról osztott meg fotót a múlt héten, aki megszólalásig hasonlít férjére, és aki egy szál virággal a kezében rótta le a tiszteletét a legendás művész temetésén.

Az özvegy először csak látomásnak hitte az ismeretlen hasonmást, de amikor többen is kérdezték tőle, ki volt az idegen, nyomozásba kezdett.

„Azt látni, hogy Laci közeledik felém, miközben a koporsója mellett állok… Különleges élmény volt” – mondta a %RIPOST%-nak Kárászy Szilvia. „Szerettem volna megismerni, megtudni, ki ő, ismerte-e személyesen a férjemet. Ezért indítottam a Facebookon a nyomozást, és hihetetlen, hogy milyen sokan segítettek. Így derült ki, hogy egy M. Mihály nevű férfi az illető. Vele nem tudtam beszélni, de a feleségével már igen. Szerény emberek, megijedtek a hirtelen rájuk zúduló érdeklődéstől. Egyszerűen fél, nem akar felhajtást azzal, hogy hasonlít a férjemre, ezért nem találkozik velem.”

Hogy mit mesélt még a megtalált hasonmásról, és miben bízik Tahi Tóth László özvegye, azt elolvashatod a %RIPOST% napilap pénteki számában. Keresd az újságárusoknál!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!