5 éve

Kero megfejti színészei álmait

A mûvész szkeptikus a megmagyarázhatatlan dolgokat illetõen, azonban tapasztalatai alapján egyre inkább úgy érzi, hogy a természetfeletti dolgok valójában léteznek.

Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának legújabb vendége Kerényi Miklós Gábor nyújt betekintést életének kevésbé ismert részébe. Izgalmas történeteiről mesélt a LifeTv ezoterikus műsorában.

A Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas rendező különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Olyan legendás történetek keringenek róla, hogy tudja irányítani az időjárást és segít meggyógyítani embereket. Bár nem tartja magát varázslónak, azzal egyetért, fontos a számára, hogy segíthessen másokon.

"Testünk egy hardver, amihez a szoftvereket és a különböző programokat születésünk előtt fentről kapjuk egy csomagban. Ebben található a lélek is. Ha a hardver elkopik, akkor a lélek is visszakerül a központba”

- mondta a rendező.

Kerényi Miklós Gábor már szellemmel is találkozott és az álomvilágban is jártas.

Tudok álmot fejteni.

"Ha valaki elmondja az álmát, én kérdezgetem, ő pedig őszintén válaszol, majd egy adott pillanatban döbbenten felkiált, mivel saját maga fejti meg az álmot”

- tette hozzá az Operettszínház művészeti vezetője, aki szerint az álom a nyomasztó élmények kódolt feldolgozása. Elmondása alapján a körülményekre kell odafigyelni és nem a konkrét történésekre.

Peller Mariann műsorának legújabb része augusztus 4-én 17:30- kor látható a LifeTv műsorán.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!