5 éve

Nem nyelték le a békát az Animal Cannibals tagjai

Pacalos és békás kocsonya - ezt a menüt szolgálták fel a szervezõk Ricsipínek és Qka MC-nek a miskolci fellépésük után.

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsangon lépett fel a rapduó. Nem tagadták, hogy igazi húsidámók, ahogy az egy "rendes kannibálhoz" illik.

A kocsonya azonban nem tartozik a kedvenceik közé, ezért csak "rezegtették", nézegették a tálat, amikor rádöbbentek, hogy az egyikben egy béka lapul. Ettől még jobban elment a kedvük az evéstől, és azonnal fel is ajánlották a The Biebers tagjainak, azon belül is Puskás Peti testvérének, Puskás Daninak azon az alapon, hogy

"Puskás Dani későn futott, békacombot ropogtatott".

Az Animal Cannibalst is a szokásosnál jobban visszasodorta a köztudatba a retrohullám, különösen a tavaly tizenegyedik hó tizenegyedikén megjelent 1111 című új albumukon hallható AC Party Megamix aratott sikert, amely azért annak is köszönhető volt, hogy valóságos sztárparádét, mintegy 80 hírességet vonultattak fel a klipjükben. Még Ganxsta Zolee is igent mondott a srácoknak, akivel pedig köztudottan sokáig nem volt rózsás a kapcsolatuk. Rajta kívül felbukkannak még többek között a Király-testvérek, Cseh László, olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, százszoros magyar bajnok úszó, Scherer Péter és persze Majka is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!