6 éve

Emiatt fél a világversenytől a magyar szépségkirálynő!

A kivételes szépségû Tímea mindent elárult a Ripostnak a közelgõ világversenyrõl! Nagyon drukkolunk neki!

December 20-án kerül sor a Miss World világversenyre Washingtonban. A magyar szépségkirálynő, a gyönyörű Gelencsér Tímea már gőzerővel készül a megmérettetésre. Elképesztően jó formában van, kicsattan az energiától, elbűvölő, és nem utolsó sorban belső értékei is kimagaslóak! Úgy tűnik, minden esélyünk megvan arra, hogy jó helyen végezzünk Amerikában! A %RIPOST%-nak arról mesélt, milyen érzésekkel áll majd kifutóra.

"Nem időszakos diétákat tartok, nálam ez egy életforma! Egészségesen táplálkozom, rengeteget sportolok már gyerekkorom óta. Így az alap megvan, csak arra kell figyelnem, hogy megőrizzem a formámat" - kezdte a fiatal lány, aki alig várja, hogy képviselhesse hazánkat a tengerentúlon.

Bevallom, nagyon izgulok a világverseny miatt. Igyekszem nem rágörcsölni, lazán kell venni, emellett persze mindent meg kell tenni a jó eredmény érdekében.

Szeretném a maximumot kihozni magamból, maximalista vagyok! Nem fogok úgy kiutazni, hogy ne hoznám ki azt, amit elvárok magamtól" - tette hozzá az álomszép Tímea.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!