6 éve

Elbukta álmai otthonát a sztárséf, Buday Péternek újra kellett kezdenie mindent

Bõven lesz hová visszatornáznia magát hazánk egyik leghíresebb sztárséfjének, Buday Péternek, aki nemrégiben veszítette el otthonát, amelyet sok millió forint veszteséggel el kellett adnia, mert egyszerûen nem tudta tovább fizetni a törlesztõrészleteket.

Amikor kilenc évvel ezelőtt szinte saját kezűleg, de banki kölcsönből felépítette egy Buda környéki falucskában álmai otthonát, azt hitte, hogy nem is kívánhatna többet, ott éli majd le az életét.

A gazdasági válság és a megemelkedett törlesztőrészlet azonban közbeszólt. Több mint a duplájára nőtt a havi hiteltörlesztését jó pár évig tudta fizetni, tavaly azonban egyszerűen besokallt - írja a Blikk.

Buday sok álmatlan éjszakán át őrlődött, kereste a megoldást, végül az észszerűség nyert,

maga adta el a házat jóval áron alul, 25 millió forintos buktával. Azóta visszaköltözött a fővárosba, egy kisebb lakásba.

A mélyponton már túl van, próbálja újra egyenesbe hozni az életét. Szerencsére ki sem látszik a munkából, Budapest egyik legszebb éttermének, a Melbának a vezetője, mellette szakmai tanácsadóként dolgozik, főzőversenyekre hívják zsűrizni. És állítólag az egyik nagy kereskedelmi tévé tárgyal vele egy önálló főzőműsorról.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!