6 éve

Megirigyelték a nők Varga Izabella szuper testét

Varga Izabellát választották meg a legfittebb színésznõnek. A Barátok közt sztárja maga sem hitte volna, hogy teste több száz nõ példaképévé válik.

Több száz dicsérő levelet zsebelt már be Varga Izabella, akinek csodás alakját nem csak a szakemberek díjazták, rajongóitól is rengeteg elismerést kap. Olyan nők írnak neki, akik az ő kitartásából merítettek erőt ahhoz, hogy megváltoztassák életüket.

„Meglepett, hogy én lettem a példaképe sok-sok asszonynak, miattam indultak el egy egészségesebb élet útján. A fogyásommal nem az volt a célom, hogy másokat buzdítsak, nem ez a szakmám. Ledöbbentem, amikor hálálkodtak azért, hogy bele mertek vágni az életmódváltásba, amihez - bevallásuk szerint - maguktól nem lett volna erejük. 

"Akkor jöttem rá, hogy a testem változásának üzenete van.

Érdekli az embereket, velem mi történik, vagy hogy én hogy csináltam. Bevallom, nem számítottam erre, váratlanul ért, hogy özönlöttek a levelek, amik arról szóltak, hogy nélkülem nem biztos, hogy elkezdték volna, nem lett volna kitartásuk hozzá. Ez jólesik” – magyarázta Izabella, aki hozzátette, hogy áldozatokat kellett hoznia irigylésre méltó alakjáért.

 „Nem könnyű beiktatni az embernek "önmagát" a saját életébe, pláne akkor, ha családja, gyerekei vannak és emellett dolgozik. Valahogy mindig a sor legvégére kerülünk, hiszen felsorolni is hosszú lenne, hogy mennyi szerepkörben kell helytállnia egy magam korú, és magam feladatú anyának a mai világban. Miután jót főztünk, elszállítottuk- majd hazahoztuk a gyerekeket, lázat csillapítottunk, vagy kimostuk a tornacuccot, lenyírtuk a füvet, nem a legegyszerűbb erőt találni ahhoz, hogy az ember nyúlcipőt húzzon és elmenjen futni.

Engem a kondícióm, az egészségem motivált, a külalak pedig csak a "mellékhatás"... Ezen sokan meglepődnek, de számomra a testi szépség sohasem volt elsődleges, akkor sem, amikor 18 évesen még aktív sportoló voltam.

Már akkor azt szerettem volna, hogy azért rajongjanak értem, mert vicces vagyok, mert sajátosan gondolkodom,

és inkább az egyéniségemre figyeljenek fel, mintsem a fenekemre...

 

Persze örülök, hogy az utóbbi időben elhalmoznak bókokkal, jólesik a sok dicséret, de álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha díjat kapok a testemért....  Ugyanakkor nagyon sokat jelent nekem, mert úgy gondolom, hogy nem egyedül kaptam: szívesen megosztanám azokkal a nőkkel, akik miattam változtattak az életükön...” – mondta Izabella, aki már 18 évesen is gyönyörű volt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!