Globális békeindex: a világ épp a vesztébe rohan, de Magyarország a béke szigete

KÜLFÖLD

varga izabella

22 találat
SZTÁR

Hoppá! Varga Iza mintha húsz évet fiatalodott volna

Mintha nem is hasonlítana saját magára.

HŰHA

Ez rettenetes, súlyos égési sérülést szenvedett a színésznő

Égésplasztikára volt szüksége Varga Izabellának.

HŰHA

Most találtuk: Érzelemdús kép a Barátok közt legnagyobb sztárjáról

A csupaszív ügyvédnő Balogh Nórát alakító Varga Izabella ezúttal sem okozott csalódást!

HŰHA

Elképesztő formában a Barátok közt sztárja, dögös bombázó lett

Varga Izabella alakját eddig is nők százai irigyelték, legújabb fotóin pedig dögösebb, mint valaha.

SHOWBIZ

Történelmet ír a magyar sorozat

Idén 18 éve indult útjára az RTL Klub napi sorozata, ami csütörtökön elérkezik a 8000. epizódjához. A színészek alaposan megváltoztak az évek során.

SZTÁRDZSÚSZ

Rá sem ismerni a Barátok közt gyönyörű sztárjára!

Eddig is korát meghazudtolóan nézett ki Varga Izabella, de legújabb frizurájával évtizedeket letagadhat a korából. Elképesztően néz ki!

SZTÁRDZSÚSZ

Végre: Magyar celebhölgyek vallottak arról, hogy valaha levetkőznek-e!

Számos hazai híresség dobta le magáról a textilt az elmúlt időkben, most azok is nyilatkoztak, akiket eddig nem láthattunk meztelenül a kamerák előtt.

FÜLES

Férje nélkül is boldogul a Barátok közt sztárja

Varga Izabella megtanulta, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig csak várjon. Így férje nélkül is boldog, kiegyensúlyozott életet él. Úgy érzi, 20 éve megtalálta élete párját, de a sors örökre távkapcsolatra ítélte őket.

SZTÁRDZSÚSZ

Szexi kolléganőjével szelfizett Ábel Anita, durván beszóltak neki

A népszerű színésznő Varga Izabella társaságában jógázott, majd fotózkodott egyet. Mindez érthetetlenül nagy indulatokat szított a kommentelők között.

SZTÁRDZSÚSZ

Varga Iza új frizurát villantott

Varga Izabella végre élőben is megmutatta új, rövid frizuráját. A Barátok közt színésznője már így is sokkal fiatalabbnak nézett ki a koránál, de új hajával megint letagadhat pár évet. Szavazz, szerinted is jót tett neki a váltás?

SZTÁRDZSÚSZ

Az internet áldozatává váltak sztárjaink

Mostanában divat lett, hogy különböző cégek visszaélnek a magyar hírességek képmásával és nevével, némi plusz bevétel érdekében.

HŰHA

Megirigyelték a nők Varga Izabella szuper testét

Varga Izabellát választották meg a legfittebb színésznőnek. A Barátok közt sztárja maga sem hitte volna, hogy teste több száz nő példaképévé válik.

HŰHA

Tökéletes testükért díjazták a magyar sztárokat

A Fitbalance idei díjátadóján a legfittebb celebeké volt a főszerep, hiszen számos energikus híresség részesült elismerésben. Sőt, vetkőzésből sem volt hiány az év fitneszrendezvényén, régen láthattunk ugyanis egyszerre ennyi kerek feneket.

HŰHA

18 évesen is gyönyörű volt a Barátok közt Nórája - fotó

Varga Izabella középiskolás lányként egy Ki Mit Tud?-on indult. Ott készült róla az a kép, amit nemrég posztolt Facebook-oldalán. Nézd meg, milyen vonzó volt már akkor is!

SZTÁRDZSÚSZ

Hátborzongató szelfivel sokkol a Barátok közt sztárja - Fotó

Varga Izabella idén nagyon komolyan vette a Halloweent, és Halott Menyasszony-jelmezében riogatott. A nemrég látványosan lefogyott színésznő olyan arcot festett magának, hogy garantáltan kiráz tőle a hideg!

SZTÁRDZSÚSZ

Dobó Katát csúnyán kihasználta egy fantomcég

A Barátok közt színésznője, Varga Izabella után, most Dobó Kata nevével éltek vissza egy fogyókúrás kapszula reklámjában. A színésznő teljesen kiakadt, hogy az ő nevével árulják a veszélyes tablettákat.

FÜLES

Elég rejtélyes Varga Iza csodás fogyása

Az egyik magazin már két elmélettel is előállt azzal kapcsolatban, hogy miként is lett a Barátok közt Balogh Nórájából negyvenes bombázó... Mi lehet az igazság?

SZTÁRDZSÚSZ

Cukorbetegségtől fogyott le a Barátok közt sztárja

Varga Izabella második várandóssága idején szembesült az ijesztő ténnyel, hogy terhességi cukorbeteg lett. A betegség miatt életmódot váltott, ami csodás hatással volt az alakjára.

SZTÁRDZSÚSZ

Féltékenységből fogyott le a Barátok közt egykori sztárja?

Teljes életmódváltáson esett át Csomor Csilla, amit talán annak köszönhet, hogy nemcsak a képernyőn, de az életben is rivalizál Varga Izabellával.

HŰHA

Ezért nem ihat soha alkoholt a Barátok közt színésznője

Varga Iza sosem csábul el a finom falatok láttán: keményen betartja szigorú étrendjét. Ez meg is látszik rajta, hiszen vékonyabb, mint valaha.

HŰHA

Elképesztő átalakuláson ment keresztül a Barátok közt sztárja!

Varga Izabella méregdrága kezelések nélkül hozta magát bombaformába és lelkileg is tökéletes egyensúlyba került. A színésznő elárulta, hogyan győzte le önmagát!

HŰHA

Visszaéltek a Barátok közt sztárjának nevével

A Barátok közt dr. Balogh Nóráját alakító Varga Iza - információink szerint - nagyon igyekszik elhatárolódni egy fogyást ígérő készítménytől, melyet minden jel szerint, az ő nevével és fotóival reklámoznak.