6 éve

Belebetegedik a viszályba! Pécsi Ildikó rosszabbul van

Amirõl eddig még senki sem beszélt Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának viharos válása kapcsán: a színésznõ komoly veszélyben van az állandó stressz miatt.

Borzasztóan megviseli fia és Pártos Csilla botrányos válása az amúgy is rossz egészségi állapotban lévő színésznőt. Pécsi Ildikó elárulta a Ripostnak, hogy 11 évvel ezelőtti, súlyos autóbalesete óta képtelen rendbe jönni, állandó fájdalmak kínozzák azóta. Egyetlen mentsvára van: az élethez való pozitív hozzáállása, ám a folyamatos családi viszályok miatt egyre nehezebb tartania magát.

„Durrdefektet kapott az autóm a sztrádán, a koponyám és a medencém sérült meg. Nagyon nehezen sikerült felépülnöm, és azóta is viselem ennek a tragédiának a következményeit” - árulta el Pécsi Ildikó, akit különleges szellemben neveltek a szülei. Arra tanították, hogy a legrosszabb helyzetben is derűlátó legyen. A válás drámai körülményei azonban még a színésznő erős idegeit is próbára teszik. Ugyan csak a médián keresztül tartja a menyével, Csillával a kapcsolatot, minden egyéb kommunikáció megszakadt közöttük, ám így is egyre jobban elmérgesedik a viszonyuk.

Úgy tűnik, nincs megállás, a felek képtelenek megállapodni a válás vagyoni részét illetően, és egyre hangosabb a harc. Arról is szárnyra kaptak már hírek, hogy Pécsi Ildikó ki akarja rakni menyét és 17 éves unokáját az ő nevén lévő lakásából, a legfrissebb vagdalózások szerint pedig már a bűncselekmény lehetősége is felmerült. Utóbbit azonnal meg is cáfolta a színésznő ügyvédje, aki azt állítja: rengeteg mocskolódást kell elviselnie Ildikónak, és az ingatlanátjátszás, amivel megvádolták, nem igaz. A 75 éves művésznő jogi képviselője hozzátette, teljesen legálisan zajlott az üzlethelyiségek és a lakások ügylete Pécsi Ildikó és a fia esetében, akik 150 milliós tartozásukat már régen kiegyenlítették.

A színésznő szeretné, ha végre pontot tudnának tenni a másfél éve húzódó hercehurcára, és befejeződnének a mindenkit felemésztő csaták. Többek között azért is fontos, hogy nyugalom legyen Pártos Csilla anyósa körül, mert egészségi állapotát komolyan befolyásolhatja az állandó stressz. „Nem figyelek a fájdalomra: főzök, takarítok, állandóan tevékenykedek a ház körül.

Ám vannak napok, amikor túlhajtom magam, és ilyenkor bizony nem ritka, hogy hideg vizes borogatással kell betakarnom a testemet. De nem hagyhatom el magam!

És azt sem szeretném, ha a környezetem sajnálna. A válással kapcsolatban nincs több mondanivalóm” – mondta a Ripostnak Pécsi Ildikó.

Megkerestük dr. Bense Tamás orvost, aki szintén felhívta a figyelmet arra: a színésznőnek a betegsége miatt nyugalomra lenne szüksége. „Mindennemű betegséget súlyosbít a folyamatos stressz. Gyakran a szívinfarktus legfőbb kiváltó oka is lelki eredetű. A mozgásszervi tüneteknek a gyógyulását pedig egyértelműen lassítja, nehezíti az álladó idegeskedés. Azok az emberek, akik nem tudnak viszonylagos nyugalomban élni, fokozott veszélyben vannak egészségügyi szempontból. Bizonyított tény, hogy rövidíti az életet! Egyetlen megoldás van a művésznő esetében: a mihamarabbi béke” – mondta a Ripostnak a szakember.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tragédia a nyári fesztiválon

mandiner.hu

Nógrádi György elmondja, mekkora az esélye annak, hogy Putyin atomfegyvert vet be

borsonline.hu

Szünetel a vonatközlekedés, borzalmas tragédia történt Üllőnél

ripost.hu

Tedd tepsibe a sárgabarackot, eszméletlen, ami történni fog

mandiner.hu

Budapestből is lehet Bucsa – lengyel konzervatív médiavezér üzenete a magyarokhoz

origo.hu

Megdöbbentő fordulat: egy harmadik ország is belépett a háborúba

mindmegette.hu

Tudtad? Ezért tiltották be a kindertojást Amerikában

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

ripost.hu

Észbontó test, meztelenül napozik a csodás mellű bombázó

ripost.hu

A színpadon villantotta meg formás idomait Optiz Barbi - Videó

ripost.hu

Azonnal cselekedj, ha ezt látod a paradicsom alján

További cikkek

HŰHA

Egy vagyont bukhat felelőtlensége miatt Marics Peti

HŰHA

Nyomozás: Emberi maradványokra bukkant Berki léleklátója

HŰHA

Ezt nem gondolta át rendesen... Tóth Andi a követői életével játszik

HŰHA

Elképesztő, ami kiderült Csepregi Éva menyéről: egy másik férfiba szerelmes

HŰHA

Amerikában dobta le a textilt Szandi lánya: Blanka nagyon dögös bikiniben

HŰHA

Leesett az állunk! Bikiniben mutatta meg a testét Horváth Gréta

HŰHA

A színpadon villantotta meg formás idomait Optiz Barbi - Videó

HŰHA

Leesett az állunk: így néz ki Rúzsa Magdi a három kisbaba szülése után