1 éve

Biden újra sokkol, 11 millió illegális bevándorlót tárt karokkal várna Amerikába

Újra élő vitában csapott össze egymással Donald Trump és Joe Biden.

Merész kijelentésekkel sokkolt az amerikai elnökválasztás előtti utolsó vitán Joe Biden. Donald Trump elnök demokrata-párti kihívója győzelme esetén tárt karokkal várná országába az illegális bevándorlókat.

A csütörtök este tartott vitán a műsorvezető megkérdezte Bident: miért is kellene az amerikaiaknak bízniuk benne, hiszen a migráció problémáját az Obama-kormányzat nyolc éve alatt nem oldották meg. Biden úgy válaszolt, hogy ezúttal ő nem alelnök, hanem elnök lesz, és „hivatalba lépése után egy hónapon belül előterjeszti javaslatát valamennyi, mind a 11 millió illegális migráns amerikai állampolgárságára.” Azt is megjósolta, hogy győzelme esetén ő megállítaná a koronavírust, igaz, ennek módjára nem tért ki.

Joe Biden korábbi alelnök (Photo by FREDERIC J. BROWN / AFP)

Biden a fia, botrányos üzleti ügyeiről hallgatott. Donald Trump ugyanakkor érintette a témát.

Én soha nem kaptam pénzt Oroszországtól, Bidenék igen” – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök, utalva azokra a nyilvánosságra került e-mailekre, melyek szerint Joe Biden fia, Hunter Biden orosz oligarcháktól kapott pénzt, és ukrán gázcégnél dolgozott, amikor az apja alelnök volt.

Jeff Mason, a brit Reuters hírügynökség riportere megkérdezte Trumpot, hogy miért titulálja bűnözőnek Joe Bident? Az elnök keményen visszavágott.

Trump erre azt felelte, azért, mert ő egy bűnöző, és mindig is az volt. Majd hozzátette: Te is bűnöző vagy (utalva a riporterre), mert nem számoltál be Bidenék korrupciós ügyeiről, és bűnözők azok a médiamunkatársak is, akik segítettek eltitkolni a korrupciót.

Újabb Bidenékre nézve terhelő dokumentumok kerültek elő

Hétfő este közölte a Fox News, hogy megszerezte azokat a dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy Hunter Biden hagyta a Delaware állambeli Wilmingtonban található, The Mac Shop nevű laptopszervizben a MacBook Pro típusú három számítógépét, amelyek közül egyiknek a merevlemezét lemásolta a hely tulajdonosa, John Paul Mac Isaac, és továbbította az FBI-nak, így szivárogtak ki a rajta lévő mailek a Biden család ukrajnai, oroszországi és kínai korrupciógyanús ügyleteiről.

Az egyik papíron látható Hunter Biden aláírása arról, hogy 2019 áprilisában a szervizben hagyott három elromlott laptopot, javítás céljából. Egy másik pedig az elnökjelölt fiának a nevére kiállított számla a szervizdíjról, 85 dollár értékben. Ez egy laptopra vonatkozik, mivel a másik kettőt nem lehetett megjavítani.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!