A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.11. 16:40

Újabb részletek derültek ki Sallai Nóra tragikus balesetéről: mindkét sofőrt vizsgálják

A rendőrség a a BMW sofőrje és Sallai Nóra felelősségét is vizsgálja a balesetben.

Ahogy azt már többször is megírtuk, kisfiával szenvedett katasztrofális balesetet Sallai Nóra színművésznő. Kisfia a kórházban feladta a harcot, a színésznő életéért jelenleg is küzdenek. A férje elmondása szerint altatásban tartják, felépülése hosszadalmas lesz.

sallai nóra
Fotó:  hot archív

Sallai két hete pénteken egy családi látogatásról tartott hazafelé, amikor Alsónémediben egy nagy sebességgel érkező BMW belerohant az Opeljébe. A karambolban érintett másik autó utasai könnyebben sérültek meg, őket azóta kiengedték a kórházból.

A korábbi hírekkel ellentétben a BMW-ben csak ketten utaztak és egyikük sem menekült el a helyszínről, valamint a BMW sofőrje nem volt részeg és droghatás alatt sem állt. A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy nem hajtottak-e a megengedettnél többel.

 

A balesetről eddig kikerült, nyilvános videókon látszik, hogy Sallai Nóra az Opel Merivával egy mellékutcából kanyarodott ki Alsónémediben a főútra, a Haraszti utcára. Akkor ért oda a BMW is, amelynek a sofőrje hiába próbálta elrántani a kormányt, az ütközést nem tudta elkerülni. A színésznőnek kötelessége lett volna elsőbbséget adni, de ha a megengedettnél sokkal gyorsabban érkezett a másik autó, mindkét sofőr felelőssége megállapítható a rendőrség szerint.

Az ügyben a Dabasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya jár el, jelenleg halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. A nyomozásban szakértők is részt vesznek, hogy tisztázzák a pontos körülményeket, illetve megállapítsák, mindkét sofőr hibázott-e, és osztott felelősség terheli-e őket. Az, hogy mekkora volt a védett útvonalon közlekedő autó sebessége, mindenképp döntő lesz: 75 km/h felett már vizsgálni kell a megtévesztő sebességet, vagyis, hogy a másik sofőrnek volt-e esélye időben észlelni a közeledő járművet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek