FÜLES

Szerző Trinity

Létrehozva: 2024.10.26. 06:00
Módosítva: 2024.10.26. 07:20

„Engem is lehúzott” – durva dologgal vádolják az RTL bukott műsorának sztárját

Az egykori reality-sztár állítólag nem egy embert károsított meg anyagilag, már ha hinni lehet a netezőknek. Vajon mi igaz a Turi Xénia ellen felhozott vádakból?

Érdekes bejegyzés jelent meg a Reddit nevű közösségi oldalon a Love Island nevű reality egykori szereplőjéről, a lemezlovasként is ismert Turi Xéniáról. A platform egyik felhasználója azt állítja, hogy Turi Xénia lehúzta őt pénzzel, miután rendelt tőle az általa reklámozott fogyókúrás étrendkiegészítőből.

Turi Xénia
Vajon mi az igazság? (Fotó: Turi Xénia)

A netező szerint egészen pontosan az történt, hogy az adott portálon megrendelte az általa kiválasztott, Turi Xénia Instagram oldalán látott terméket, elutalta a megfelelő összeget, ám a csodabogyók nem érkeztek meg, és Xénia (akire Love Island Nia néven emlékezhetnek a tévénézők) is felszívódott.

„Csak addig válaszolt, amíg a pénzt el nem küldtem neki, utána egyszerűen semmire sem reagált, el sem olvasott hónapok alatt semmit, amit írtam neki. Azért írom ide, hogy vigyázzatok vele, ne rendeljen tőle senki semmit, pontosabban a #mybodymyart oldaláról. Én most csak azért fogom feljelenteni, mert átvert, BECSAPOTT! Az a pénz, amit utaltam neki, több mint tízezer forint volt, és nehéz világot élünk, és mindenkinek pénz a pénz, én is két kisgyereket nevelek” – írta dühösen az egyik netező.

Turi Xénia dühös netezők céltáblájává vált (Fotó: Reddit)

Nem kellett sokat várni, a kommentszekció valósággal felrobbant a bejegyzést követően. Többen is azt állították, hogy ők is rendeltek a Xénia által hirdetett varázsszerből, ám nem kaptak semmit, fogyasztószer nélkül maradtak.

„Ez a lejmolós engem is lehúzott, nekem se küldte a csodabogyót, mert tuti kellett a lurkónak pelenkára a pénz”

– írta egy másik állítólagos károsult.

„Tegnap a városi csoportunkban olvastam róla, hogy még a nyáron is árulta a termékeit, amit aztán nem küldött el. A hölgy feljelentést tesz, biztos a sokadik lesz ellene”

– vélekedett egy másik kommentelő.

Sőt, valaki azt véli, ez volt az oka Xénia rejtélyes eltűnésének, az influenszer ugyanis valóban eltűnt a közösségi médiából, mielőtt nemrég megszületett az első gyermeke.

„Amúgy lehet, hogy az egyik eltűnésének az oka ez. Mivel ennyi embert átvert, gondolom sejti, hogy páran feljelentést tesznek ellene”

– elmélkedett egy felhasználó.

Mi igaz a Turi Xénia elleni vádakból?

Természetesen az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, és az is könnyen lehet, hogy az újdonsült anyuka rosszindulatú kanapéhuszárok áldozatává vált. Az interneten ugyanis gyakran lehet találkozni igazságot nem tartalmazó, de annál vadabb dolgokkal.

A Ripost ezért megkereste Turi Xéniát, ám az előzetesen megbeszélt időpontban nem értük el őt telefonon.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek