LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.29. 08:00

Nincs több titok! Újra együtt van gyermeke édesapjával Turi Xénia

A botrányairól híres celebnő bár tudatosan nem posztol már a magánéletéről, gyermeke édesapja most megtette helyette. Turi Xénia ugyanis a pletykák szerint egyedül csinálta végig a várandósságát, de most már visszatér hozzá és a gyermekéhez a férfi.

Turi Xénia terhessége meglepte a rajongóit. Amikor bejelentette a nagy hírt, hiszen a legtöbben úgy tudták, a celebnő kapcsolata romokban hever. Ez mint kiderült, így is volt, hiszen az anyuka megerősítette, hogy a pocakos időszakot egyedül csinálta végig, ugyanis szakított a gyermeke apjával, akinek egyébként a kilétét titokban tartotta. Éppen ezért csodálkozott mindenki, amikor a nagy hírt — miszerint megszületett a kicsi — egy Pepe becenevű férfi osztotta meg. 

Turi Xénia
Turi Xénia párja újra az oldalán tűnt fel (Fotó: Instagram)

Visszatalált egymáshoz Turi Xénia és párja

Nos tehát, minden jel arra mutat, hogy a celebnő csak a várandóssága alatt maradt magára, a gyermeknevelésben viszont már van segítsége. Bár a nagyvilágnak hivatalosan nem lett bemutatva a Pepe nevű férfi, a rajongók biztosra veszik, hogy ő Xénia párja, főleg azok után, hogy nemcsak a kórházból vitte haza a kicsit és az anyukát, de folyamatosan szerelmes képeket posztol. Most egy olyat osztott meg a közösségi oldalán, ahol még nagy pocakkal látható Xénia, ő pedig puszilja akkor még születendő gyermeküket.

Ez nyilvánvalóan egyértelmű jele annak, hogy a szerelmesek újra visszataláltak egymáshoz és boldogságban, nyugalomban nevelik közös gyermeküket. Ehhez az is hozzájárul természetesen, hogy már Xénia sem posztol a közösségi oldalán, hanem az anyaság pillanatait éli meg... Utoljára július elején rakott ki képet, bár az is igaz, hogy a követői aggódnak érte, hiszen semmit sem tudnak róla, mióta megszületett a pici baba.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek