Létrehozva: 2024.10.28. 11:50

„Ez a legfájdalmasabb dolog” - Ritka betegség támadta meg a világhírű énekesnőt

Szerinte ez rosszabb, mint a szülés.

Mint az ismert Adele előszeretettel lép interakcióba a koncertjei alatt a közönségével. A népszerű énekesnő most is őszintén vallott a rajongóinak a problémájáról.

Adele
Koncertjén vallott egészségügyi problémájáról Adele Fotó: JUSTIN TALLIS / AFP

Adele legutóbbi, Las Vegas-i fellépésén beszélt arról a színpadon, hogy ritka betegség támadta meg a szervezetét, jelenleg is fülfertőzéssel kezelik: valamilyen vízben található baktérium támadta meg a szervezetét, aminek következtében részlegesen meg is süketült.

Soha nem tapasztaltam még ilyet. Ez a legfájdalmasabb dolog, ami valaha történt velem. Rosszabb volt, mint a szülés. Ez egy ritka vízi baktérium. Nagyon nehéz kezelni. Néhány napig rossz antibiotikumot kaptam, de végül sikerült olyat adniuk, ami elkezdett hatni... Párszor le akartam vágni a fülemet. Már nincsenek fájdalmaim, ami nagyszerű, de a bal fülemre kicsit süket maradtam

- mesélte a világhírű énekesnő.

Nem ez az első alkalom, hogy Adele nyíltan beszél néhány egészségügyi harcról, amivel szembe kellett néznie, miután 2013-ban felfedett magán egy különösen kellemetlen fertőzést, ezt pedig szintén megosztotta a nyilvánossággal - emlékeztet cikkében a Metro.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek