Bild: Ukrajna heteken belül atombombát építhet

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.18. 18:15

A dühös rajongók Liam Payne legjobb barátját okolják haláláért

Mindig a jók mennek el hamar. Tartja a mondás, és sajnos nagyon is igaz volt azon a szerda estén, amikor végigsöpört a médiában a hír, miszerint tragikus balesetben elhunyt Liam Payne. A One Direction korábbi tagjának több problémája is volt, azonban nem feltétlen csak ezen gondoknak tudják be a rajongók a veszteséget.

Szerda este az egész világ megállt. Az internetet elözönlötték az elsőre furcsa szalagcímekkel ellátott cikkek, miszerint Liam Payne, a One Direction egykori tagja kizuhant egy buenos aires-i hotel harmadik emeletének erkélyéről. A halál pontos okát és a történteket még mindig homály fedi, azonban a fanatikusabb rajongók egyből találgatni kezdtek az interneten.

One Direction Performing on GMA , 080415 Liam Payne, Niall Horan
Liam Payne és Niall Horan nagyon jó viszonyban voltak - vagy mégsem? (Fotó: Kristin Callahan / Northfoto)

Niall Horan Liam Payne halálának okozója?

Liam Payne meghalt. Az biztos, hogy egyszerre sírt fel a több millió One Direction rajongó, akik a mai napig fanatikusan hallgatják a világ egyik legsikeresebb fiúbandájának dalait és várnak a nagy visszatérésre, azonban nem ebben a formában szerettek volna új bejegyzést olvasni a zenekar Instagram-oldalán négy év kihagyást követően. A halál hírének elterjedése óta több olyan videó is megjelent, ahol a kommentek között többen Niall Horant, a szintén korábbi One Direction tagot okolják zenésztársa haláláért. Ugyanis Liam Payne Argentínában még posztolt is arról, hogy Niall koncertjén van, sőt, még találkoztak is. Korábban Liam még egy videót is feltöltött, amiben arról beszél, hogy Argentínába repül volt társa koncertjére, hogy személyesen beszéljenek. Egyes források szerint többen látták Liam-ot Niall hotelje előtt, ahol szintén zűrzavart okozott, amíg az éppen turnézó előadó csapata személyesen közölte vele, hogy hagyja el a helyszínt. Az esetet követően persze azonnal ellepték a hallgatók a kommentszekciót, ahol többen is a szőke zenészt okolják társa haláláért. Miközben egykoron a legjobb barátok voltak.

Valamit kellene mondanod, ha már te találkoztál vele utoljára, ez így nem járja

– írta az egyik kommentelő.

Nem értem, miért hagyta őt egyedül Argentínában egy szobában...EGYEDÜL. Amikor jól tudta, hogy Liam mindig is utálta, ha egyedül hagyják. Ez rajta is múlott

– mondta az egyik hozzászóló.

Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok… de Niall tudhatta volna, hogy Liam nincs rendben mentálisan, aki pedig tényleg a barátja, az mellette van

– fejtette ki véleményét az egyik felhasználó.

Persze rengeteg támogató hozzászólást is láthattuk az előadó oldalán. Több rajongó is megjegyezte, hogy ne okolja magát a haláleset miatt. Közben a banda korábbi tagjai már mind megemlékeztek zenésztársukról, kivéve Niall Horan. Az ő bejegyzése csak jóval később került fel az internetre, ahol elmondja, teljesen ledöbbenten áll a történtek előtt.

Egy elképesztően tehetséges dalszerzővel és énekessel lett kevesebb a világ. Ráadásul Liam nagy álma sem valósulhat meg soha: mindig is vágyott rá és több interjúban is kijelentette, hogy szeretné, ha egyszer újra a színpadon állhatna a barátaival egy bandaként.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek