A Mediaworks közleménye: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BŐVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

POLITIK
FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.25. 17:30

Kiszel Tünde lerántotta a leplet a 2025-ös falinaptáráról, erre senki nem számított!

A rajongók már alig várják, hogy végre a kezükbe vehessék!

Nem szakad meg a történet: jön az újabb fotós kalendárium! Kiszel Tünde már hosszú évek, évtizedek óta adja ki az exkluzív falinaptárait, amelyet a róla készült fotók díszítenek: nem véletlenül ragadt rá a naptárdíva elnevezés. Tündét már hónapokkal ezelőtt azzal a kérdéssel ostromolták a rajongók, vajon 2025-ben is számíthatnak-e a kalendárium megjelenésére, amire a díva akkor még kitérő választ adott, a múlt hét folyamán azonban már a nyomdából jelentkezett be Hunyadi Donatella édesanyja, ahol elkezdték nyomtatni a jövő évi naptárakat.

Hatalmas bejelentést tett Kiszel Tünde (Fotó: Bors)

A munka időközben befejeződött, amiről Kiszel Tünde a közösségi oldalán értesítette a követőit.

Hálás és boldog vagyok, mert végre megjelent a 2025-ös exkluzív falinaptáram! 24 éve minden évben megjelenik! 24 év. Kimondani is furcsa. 24 különböző tematika, 24 különböző történet. Volt már Disney Hercegnő, Barbie, cirkuszos, történelmi személyiség, pin-up girl, retró, domina, 3D-s, black & white, díva és még sorolhatnám… Volt, amelyik közelebb állt az én stílusomhoz, volt, amelyik kicsit kevésbé, viszont az összeset ugyanúgy szerettem, a szívembe zártam és sosem változtatnám meg!

– ecsetelte Instagram-posztjában Tünde, mielőtt rátért volna arra, a következő évre milyen tematikával állt elő. Elárulta, hogy olyan témát szeretett volna, ami minden szempontból közel áll hozzá. Ezután jutott eszébe, milyen csodálatos tervező barátokkal rendelkezik – köztük Demeter Richárddal.

Demeter Richárdot 2023-ban ismertem meg közelebbről, amikor a kislányomat öltöztette a Dancing with the Starsban! Szerintem Ricsi munkásságát senkinek nem kell bemutatni, minden túlzás nélkül mondhatom, hogy jelenleg Ő Magyarország egyik legelismertebb divattervezője, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen csodálatos, fenséges, elegáns ruhákat tervez, mindig meg tud újulni. A magyar média legkiemelkedőbb alakjait általában minden eseményen, gálán szebbnél szebb Richard Demeter ruhában láthatjuk! Köszönöm Neked Ricsi, hogy örömmel fogadtad el a felkérésemet a 2025-ös naptárfotózásra!

– fejezte ki háláját a naptárdíva, akinek bejelentését – no meg, a közzétett fotóit –, nagy örömmel fogadták a rajongók.

Nagyon jók lettek a 2025-ös képek, alig várom, hogy kézben tarthassam a naptárt!

– jelentette ki az egyik kommentelő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek