FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.14. 10:30

Erre nem számítottunk: szívmelengető megjegyzést tett Saroltáról és Györgyről Harry herceg

A sussex-i herceg annak idején nagyon közeli kapcsolatot ápolt a bátyjával és a sógornőjével.

Ma már ezt talán nehéz elhinni, de egykor nagyon közel állt egymáshoz III. Károly két fia, Vilmos és Harry herceg. A sussexi herceg a sógornőjével, Katalinnal is jó viszonyt ápolt, így velük együtt örült, amikor a walesi hercegi pár 2011-ben összeházasodott, majd családot alapított.

Audi Polo Challenge-Day two
Egykor nagyon közel állt egymáshoz Harry és Vilmos herceg / Fotó: Stephen Lock / i-Images

Vilmos és Katalin első gyermeke, György, 2013-ban jött a világra: őt követte Sarolta 2015-ben, majd Lajos, 2018-ban. Egy évvel azelőtt, hogy Vilmosék legkisebb gyermeke is megszületett, Harry egy szívmelengető gondolatot osztott meg Györggyel és Saroltával kapcsolatban, akiket egyszerűen csodálatosnak nevezett.

Az, hogy most ötödik vagyok az öröklési sorrendben, az unokaöcsém és az unokahúgom miatt van, és soha nem akarnám eltávolítani onnan őket. Ők a valaha élt legcsodálatosabb dolgok

- mondta a sussex-i herceg Angela Levin királyi írónak, még 2017-ben.

Azóta már sok minden megváltozott: Harry és felesége, Meghan Markle 2020-ban elhagyta az Egyesült Királyságot, és Amerikában kezdett új életet, mialatt a vezető királyi tisztségükről is lemondtak. A pár jelenleg Montecitóban él két gyermekével, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel, mialatt a kapcsolatuk finoman szólva is megromlott a királyi család tagjaival, miután többször is nyilvánosan kritizálták őket. Most, hogy közeleg a karácsony, ismét felmerült a kérdés, vajon idén a sussexiek hol fogják tölteni az ünnepi szezont. A királyi család hagyományosan Sandringhamben szokott ünnepelni, azt viszont egyelőre nem tudni, Harry és családja kap-e meghívót - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek