FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.28. 11:10
Módosítva: 2024.10.28. 12:33

Megvan az időpont! Ekkor csap össze Bárdosi Sándor és Boráros Gábor

A két sportoló vasárnap este a Sztárboxban nézett szembe egymással, de az összecsapásukra a HELL Boxing Kings nemzetközi bokszversenyen kerül majd sor és már az időpont is megvan. 

Három héttel ezelőtt a Sztárbox egyik gálameccsén lépett szorítóba Árpa Attila ellen Bárdosi Sándor, aki végül pontozással győzte le az Árulók műsorvezetőjét. A produkciója mégsem nyűgözött le mindenkit, többek között Boráros Gábort sem, aki pénteken a közösségi oldalán állt bele a birkózóba. Videójában arról értekezett, hogy Bárdosinak el kellene felejtenie a bokszot, nem kellene ringbe szállnia senki ellen, s inkább az edzősködésnél kellene maradnia. Ezt az olimpiai ezüstérmes birkózó sem hagyta válasz nélkül.

 

– Ez most komoly? Boráros Gábor szerint nem tudok bokszolni? Nem tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek... Inkább sírnom kellene, látva Boráros legutóbbi MMA-mérkőzéseit... De ha ekkora szája van, álljon ki egy meccsre egy nyugdíjassal, vagyis velem! Bárhol, bármikor! Ja, és nem ketrecben, MMA-szabályok szerint, mert ott még rosszabbul járna, hanem ringben és egy igazi bokszmeccsen! Ott majd meglátjuk, mennyi közöm van az ökölvíváshoz... – mondta ingerülten szombaton a birkózó.

A Sztárbox adásában személyesen is megtörtént a kihívás. - Kiderül, Gábor, hogy a bokszban ki az ügyesebb – mondta Bárdosi Sándor, erre Boráros csak annyit felelt, hogy bárhol, bármikor. A HELL Boxing Kings háziasszonya, Gelencsér Tímea is ott volt a kihíváskor és elmondta, hogy egyeztetett a Hell Boxing Kingscsapatával és a két gigász küzdelmét a HELL Boxing Kingsnemzetközi bokszversenyen láthatjuk majd, melynek összdíjazása egymillió dollár  és 10 ország 32 ökölvívója és 24 híressége mérkőzik meg egymással.

Most bejelentették az időpontot is: Bárdosi Sándor és Boráros Gábor bokszmérkőzésére november 17-én este kerül sor a nemzetközi ökölvívóverseny helyszínén a DVTK Arénában. Az összecsapást a többi mérkőzéssel együtt az RTL élőben közvetíti. 

Az RTL-en november 10-től minden vasárnap 21 órától élőben jelentkezik a HELL Boxing Kings.

Részletek a HELL Boxing Kings oldalán találhatóak!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek