FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.24. 12:10

Meglepő titkot árult el a népszerű énekes 44 évvel fiatalabb barátnője, így kezeli a korkülönbséget

Melanie Hamrick boldog párkapcsolatban él, és ez a legfontosabb számára.

Mick Jagger barátnője, Melanie Hamrick nyilatkozott arról, hogy nem zavarja a szerelme és közte lévő 44 év korkülönbség. A 37 éves korábbi balett-táncos és a Rolling Stones 81 éves frontembere 2014 óta vannak együtt, és köszönik szépen, nagyon is boldogok.

Melanie azt mondta, számukra a korkülönbség sosem volt akadály, és ahogy eddig sem, úgy a jövőben sem hagyja, hogy mások véleménye befolyásolja az életüket.

Nem foglalkozom azzal, amit az emberek mondanak. Az a lényeg, hogy mi szeretjük egymást. Boldog vagyok? Igen. Boldogok az emberek az életemben? Igen. Bántok valakit? Nem. Rendben, akkor foglalkozhatnak a saját dolgukkal

– nyilatkozta Melanie. Hozzátette, a kapcsolatuk a kölcsönös tiszteleten és támogatáson alapszik.

Mick Jagger 2014 februárjában ismerkedett meg kedvesével a Rolling Stones tokiói koncertjén - írja a nypost.com. Az akkor 26 éves nő az American Ballet Theatre táncosaként kapott jegyet a bulira. A rocksztárnak összesen nyolc gyermeke van, akik közül egy közös mostani kedvesével. A celeb egy tavalyi interjúban arra a kérdésre, hogy hozzámenne-e a zenészhez, azt mondta, nem tudja, ő az adott pillanatnak él.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek