Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.26.

„Én számos dolgon mentem keresztül” - megtörte a csendet Johnny Depp

A színészben még mindig maradtak tüskék emiatt.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk nagyon csúnyán zárult le Johnny Depp és Amber Heard házassága. Ráadásul ezt ország-világ láthatta, hiszen a válóperes tárgyalást élőben közvetítették.

Being Honored with the famous Hand and Footprint Ceremony. Grauman's Chinese Theatre, Hollywood, CA. 09-16-05
Johnny Depp szappanoperához hasonlította saját életét Fotó: Northfoto

Az emberek heteken át nézhették, ahogy a szereplők a magánéletük részleteiről beszélnek a tárgyalóteremben, ezt pedig most Johnny Depp egy szappanoperához hasonlította.

Johnny Depp és Amber Heard hatalmas szerelme nagyon hamar véget ért, szakításuk pedig Hollywood egyik legnagyobb visszhangot keltő drámája lett. A színész rágalmazás miatt citálta bíróság elé egykori feleségét, a tárgyalóteremben zajló eseményeket pedig heteken át élőben közvetítették. Mindenki végighallgathatta a kapcsolatuk részleteit, elhangzottak durva igazságok, kiteregettek sok-sok mocskos részletet és mint utóbb kiderült, sokkal jobban elfajulhatott volna az ügy, de voltak olyan kártyáik, amiket végül nem játszottak ki. Johnny Depp győzelmével zárult a nagy érdeklődést kiváltó csata, amin most viccelődött egyet a színész.

A 61 éves Johnny Depp az ő rendezésében készülő Modi című filmet - amely Amedeo Modigliani olasz művész életéről készült életrajzi dráma - a saját életéhez hasonlította, amiből „szappanopera" lett.

Minden [szereplőnek] megvan a maga története, azt biztosan elmondhatjuk, hogy  én számos dolgon mentem keresztül itt-ott

- mondta egy panelbeszélgetésen.

„Lehet, hogy a tiéd nem vált szappanoperává. Úgy értem, szó szerint... a televízióban” - utalt ezzel arra Depp, hogy a jogi csatározást élőben közvetítették. A közönség pedig nemcsak értette, értékelte is a poént: hangos nevetéssel jutalmazták - írja a Life.hu.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek