Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.08.

Kitálalt Diana barátnője a hercegné terhességéről

Kiderült, hogy hogy élte meg az egészet.

Amikor Diana hercegné első gyermekével, Vilmos herceggel volt várandós, éppen táncórákat kezdett venni Anne Allannal, aki közeli barátjává és bizalmasává vált a kilenc év alatt, amíg együtt táncoltak. Amikor Anne-nek elárulta, hogy terhes, az érzelmei felerősödtek.

PRINCESS DIANA
Diana terhességéről most beszélt egykori barátnője és bizalmasa  Fotó: Northfoto

Az óra végén megkérdezte, hogy lenne-e öt percem beszélgetésre. Akkor azt mondta, hogy gyermeket vár, terhes. Azonnal átöleltem és gratuláltam neki

– emlékezett vissza Anne, aki szerint Diana így fogalmazott:

Tudatni akartam veled, hogy amint a bejelentés megtörténik, nem engednek többé táncórákra, de szeretném, ha ez addig folytatódna, ameddig csak lehet. Elvégre sok nőnek van gyereke. Károly el van ragadtatva!

– mondta neki Diana. Anne szerint a hercegnő csak úgy ragyogott és nagyon izgatott volt. Amikor pedig Vilmos megszületett, még boldogabbak voltak, hiszen egy trónörököst hozott világra. Néhány hónappal a szülés után Diana újra visszatért a táncstúdióba, így Anne-nek volt mit mesélnie – írja a Mirror.

Hihetetlen kedvességgel üdvözölt, és szinte végig a babáról beszélgettünk. Diana azt mondta, hogy imádja a fiát és minden idejét vele tölti. Pont ezért aludni sem tudott sokat, mert folyamatosan ellenőrizte, hogy jól van-e. Később, Harry érkezése után imádta nézni a fiait együtt, ahogy játszottak.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek