Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.11.

Diana hercegnő előre megmondta: ebben teljesen igaza volt Kamillával kapcsolatban

Károly és Diana is tudta ezt Kamilláról.

III. Károly király és Kamilla királyné több mint öt évtizede részesei egymás életének, és az elmúlt hét hónap megmutatta, hogy a királyné nagyon ügyesen oldja meg a feladatait, a király legnagyobb örömére.

Diana hercegné
Fotó: Zuma/ Northfoto

A királyi családban jelenleg ketten is rákkal küzdenek, a királyné szerepe pedig így megnőtt, több feladatot átvett Károlytól, de ügyesen vette az akadályokat. Ahogy közeledik 77. születésnapja, Kamilla munkáját minden eddiginél jobban elismerik – fogalmazott egy királyi szakértő. Jennie Bond így nyilatkozott a Mirrornak:

Szerintem ennek egy része azért van, mert rettenetesen szeretné, hogy a férfi, akit szeret, büszke legyen rá és emellett persze segítse őt mindenben. Kamillát sokáig nem nézték jó szemmel, mert Diana hercegnő és Károly válásához kötötték a nevét, azaz olyan személyként azonosították, aki boldogtalanná tette Dianát. Most megváltozott a közvélemény róla, és a legtöbben pozitívan beszélnek Kamilláról

- mondta a szakértő, majd így folytatta:

Azt hiszem, Dianának teljesen igaza volt. Elmondta nekem, hogy Kamilla rendkívül hűséges, és Károly Kamilla iránti szerelme erősebb, mint bármely házasság, amelyet valaha köthetett mással. Most azt gondolom, Kamilla okosabb, elegánsabb, tudatosabb, mint valaha és megnőtt az önbizalma is. Ez hatalmas kontraszt ahhoz képest, amikor a kezdeti időkben még folyamatosan idegesnek tűnt, ha nyilvánosan kellett megszólalnia. Most magabiztos.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek