Megszólalt az áldozat: Többször is megütötte Magyar Péter, egy lány szoknyája alá pedig be akart nézni

POLITIK
FÜLES

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.13.
Módosítva: 2024.08.13.

Megcsalási botrány: Új barátnője lehet a TV2 egykori, felszarvazott sztárjának

A politikus nemrég egy szállodában járt pórul, választottja ugyanis az exével töltötte az éjszakát. Schmuck Andor ennek ellenére nem csügged, sőt! Úgy fest, hogy van is valakije.

A politikus kitartása és a nőkbe vetett hite több mint példaértékű, hiszen a politikus félresikerült randik tucatja után is szentül hiszi, hogy valahol vár rá a Nagy Ő. Mint arról a Ripost már beszámolt, Schmuck Andor Tinder Tündérek címmel nemrég könyvet írt a kínos, vicces, de mindenképp tanulságos Tinder-találkáiról, az már viszont más kérdés, hogy tanult-e az esetekből.

Schmuck Andor
Schmuck Andor barátnője felszarvazta a politikust (Fotó: Bánkúti Sándor)

Nos, erre egyáltalán nem vehetünk mérget, hiszen néhány napja a Mokka vendégeként is egy hajmeresztő történettel sokkolta a két műsorvezetőt, Szabó Zsófit és Istenes Lászlót.

„A környékemről ismertem a hölgyet, ugyanis a helyi boltban volt eladó, egyik alkalommal láttam rajta, hogy nagyon rossz hangulatban van, ezért beszélgetést kezdeményeztem vele, ő pedig kiöntötte nekem a szívét. 

Ezek a beszélgetések többször megismétlődtek, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz.

Már egy hete együtt jártunk, amikor felvetettem, hogy utazzunk el két napra wellnessezni” mesélte a politikus, aki Hajdúszoboszlóra vitte a kiszemelt hölgyet, arra viszont nem volt, és nem is lehetett felkészülve, hogy a hölgyemény exe is abban a szállodában piheni ki a hét fáradalmait.

Egyedül ébredtem az ágyamban. Mint kiderült, a partnerem csöndesen átslisszolt az exe szobájába, és a volt kedvesével töltötte az éjszakát

sóhajtott Schmuck, akinek az aranyásókkal is rendre meggyűlik a baja, épp ezért le a kalappal előtte, hogy még hisz az igaz szerelemben.

Schmuck Andor sejtelmesen nyilatkozott a szívügyekről

A Ripost elérte telefonon a romantikus lelkületű politikust, aki nem tagadta: még mindig küzd, ha randizásról van szó. Sejtelmesen azonban arra utalt, hogy betoppant az életébe valaki, aki tiszta lelkével és angyali mosolyával még egy olyan férfit is le tud nyűgözni, aki annyit csalódott, mint ő.

„Küzdök még mindig hősiesen, de hát miért is értené meg egymást férfi és nő? 

Annyit elárulhatok, hogy a számtalan félresikerült randi után most találkoztam valakivel, akivel az ismerkedés fázisába léptünk.

Ám a kilétéről még nem rántanám le a leplet! Terveim szerint szeptember 15-én, a Szenes Iván-emlékesten ott lesz velem, sőt, még azt sem tartom kizártnak, hogy vele fogok duettezni” újságolta a Ripost-nak Schmuck.

Vajon ki lehet a titokzatos hölgy?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek