Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.19.

Hatalmas az öröm! Megszületett a TV2 sztárjának kislánya, igazán különleges nevet kapott

Szabó-Thomka Hanna a TV2 műsora által vált ismertté, ahol Kihívóként szerepelt 2019-ben. A csinos sportoló életében azonban sok minden történt az Exatlon óta, hiszen 2 évvel ezelőtt férjhez ment, márciusban pedig elárulta, hogy első gyermekükkel várandós. Most pedig az Instagram oldalán árulta el, hogy megszületett a kicsi.

Az Exatlon Hungary Kihívója, Szabó-Thomka Hanna édesanya lett. A gyönyörű edző még márciusban osztotta meg követőivel a boldogságát, hogy férjével első gyermeküket várják. Sőt nem sokkal később azt is elárulta, hogy kislányt hord a szíve alatt. Most pedig már a kezükben tarthatják a kicsit.

Szabó-Thomka Hanna Exatlon
Megszületett az Exatlon sztárjának kislánya, gyönyörű nevet kapott (Fotó: Szabó-Thomka Hanna)

Hanna az Instagram oldalán édes fotók kíséretében árulta el, hogy a pici lány augusztus 13-án jött világra, és az igazán különleges Alana nevet kapta. Sőt, a büszke szülők még egy nagyon ötletes Lego-ból épített üdvözlő táblát is készítettek neki. A pár most biztosan úszik a boldogságban, hiszen már nagyon várták a picit.

Az Exatlon sztárja örül, hogy fiatal anyuka lehet

Hanna a szülés előtt mindössze néhány nappal mesélt arról a Metropolnak, hogy hogyan élte meg a terhességet és mit érez az anyasággal kapcsolatban. Míg sokan félnek tőle, ő nagyon magabiztosan állt az új kihívás elé:

Számomra egyértelmű volt mindig is, hogy szeretnék gyerekeket. Azt, hogy konkrétan mikor, nem terveztem meg, de jobb fiatalon ez tény. Számomra a gyerekvállalás annyira természetes dolog, hogy az örömön kívül semmi mást nem érzek. Nem vagyok aggódós típus, nem görcsöltem rá a tipikus várandós tünetekre sem, illetve nem hallgattam semmilyen rémtörténeteket ezzel kapcsolatban. Ez egy hosszú, de szép 9 hónap volt, amit igyekeztem boldogan megélni.

„Nem aggódással vagyunk a baba érkezését tekintve, de egy nagy kérdőjel van bennünk, hogy pontosan mi vár ránk. Bele fogunk tanulni mindenbe, amire szükség lesz, és szeretnénk jól csinálni. De persze ez nekünk is egy tanulási folyamat”vallotta be a sportoló.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek