Létrehozva: 2024.08.07.

Az Exatlon sztárja bejelentette: eljött a várva várt pillanat

Molnár-Thomka Hanna és férje 5 hónappal ezelőtt jelentette be, hogy első gyermeküket várják. Mostanra viszont eltelt az a bizonyos 9 hónap és az Exatlon sztárja az Instagram-oldalán árulta el, hogy már csak néhány nap és megszületik a kislányuk.

Az Exatlon egykori Kihívója, Molnár-Thomka Hanna első gyermekével várandós és persze férjével boldogabbak nem is lehetnének. A gyönyörű kismama az Instagram-oldalán meg is mutatta a pocakját 9 hónapos terhesen és azt is elárulta, hogyan élte meg a várandósságot, hiszen már csak néhány nap választja el attól, hogy magához ölelhesse kislányát.

Exatlon Molnár-Thomka Hanna
Napokon belül megszülethet az Exatlon sztárjának kislánya Fotó: Instagram

Hanna edzőként és testnevelő tanárként dolgozott a terhessége előtt, így természetesen a mindennapjai szerves része volt a sport. Ám a várandósság miatt erről egy időre le kellett mondania, amit a legnagyobb örömmel tett kislánya kedvéért. Ennek ellenére néhány hete azért bevallotta, már hiányzik neki ez az életmód.

Szaladnak a hetek! Bár be kell vallanom, hiányoznak a sportos szettek és egy jó edzés

 – írta a 34. héten az Instagram-oldalán.

Most pedig már valóban a véghajrába értek, így legújabb fotói alatt összegezte, hogy milyen is volt ez a 9 hónap visszatekintve és, hogy mi mindenben segített neki a sport a várandósságával kapcsolatban.

Az utolsó képek erről a hosszú, de szép időszakról. Lassan lezárul, és egy új kezdődik! A terhesség előtti életmódom, és a sport nagyon jó alapot adott arra, hogy a szervezetem könnyedén és felkészülten bírja ezt a 9 hónapot. 7-8 kg összes hízással, vizesedés nélkül, aktívan zárul a terhesség, végig változatos étkezéssel, sok gyümölcs, zöldség fogyasztással, de semmitől nem megvonva magam, amivel az összes véreredményem jó. Hosszú volt, de pár nap és zárul.

Nem Hanna az egyetlen az Exatlon sztárjai közül

A TV2 műsorának másik korábbi Kihívója, Kőnig Anna szintén idén tavasszal jelentette be, hogy várandós. A gyönyörű kismama áprilisban osztotta meg az örömhírt, hogy miután tavaly ősszel férjhez ment, újabb nagy lépéshez érkeztek az életükben, hiszen Alexszel első gyermeküket várják. Anna pocakját és az időzítést látva nagyon úgy tűnik, hogy az ő kisfiuk is hamarosan megérkezik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek