Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.22.

Tőrdöfés Harry szívébe: megdöbbentő, amit Vilmos mondott Meghan Markle-ről

Ez biztosan nem esett jól a testvérének.

Az közismert, hogy Vilmos herceg finoman szólva sem kedveli Harry herceg feleségét, Meghan Markle-t. Ám nem csak amiatt, mert nem tisztelte a királyi hagyományokat.

Vilmos herceg,
Döbbenetes, amit Harry mondott Meghan Markle-ről Fotó: AFP

A királyi testvérek viszályáról szóló könyv azt állítja, hogy Vilmos herceg kezdettől fogva óvatos volt Meghan Markle-lel szemben. A BBC korábbi királyi tudósítója, Jennie Bond az OK! című lapnak így nyilatkozott:

Voltak olyan pillanatok az elmúlt évben, amikor Vilmos hihetetlenül magányosnak tűnt, mert vállán viselte a felelősséget, hogy egy fiú, akinek az apja rákos, egy férj, aki gondoskodik a feleségéről, aki szintén rákos, és három gyerek apja... és akinek nincs testvére vagy anyja, akihez fordulhatna egy kis törődésért.

Vilmos állítólag azt mondta egyik barátjának, hogy szerinte Meghan Markle-nek „napirendje van”, és úgy érzi, „megbántotta” és „elárulta” őt a közte és felesége, Katalin hercegné közötti szakadás, aki „a kezdetektől fogva” háborút folytatott Meghan ellen.

Robert Lacey Testvérek csatája című könyve szerint, Vilmos „azt mondta, úgy érzi, Meghan »ellopja tőle szeretett testvérét«”. Úgy vélte továbbá, hogy Meghan Markle nem érti, hogyan működik a királyi család és mik ott a szabályok.

„Meghan áldozatnak állította be magát, pedig ő volt a zsarnok. Az emberek úgy érezték, hogy átgázoltak rajta. Úgy gondolták, hogy ő egy teljes nárcisztikus és szociopata” - idézi a Kensington-palota egyik dolgozóját a szerző.

A feszültségek Harry és Meghan hírhedt Oprah-interjúja óta csak tovább fokozódtak 2021-ben, majd egy évvel a királyi családból való kilépésük után, és a Netflixen sugárzott, rendkívül ellentmondásos sorozatukban csúcsosodott ki - emlékeztet cikkében a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek