FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.16.

Horváth Éva sokkolta a rajongóit: „Lyme - kóros vagyok”

Teljes őszinteséggel beszélt betegségéről Horváth Éva.

Horváth Éva szépségkirálynő, modell, műsorvezető. Nemrég azonban súlyos fertőzés támadta meg, ráadásul pont egy kellemes erdei kirándulás közben. A történtekről saját maga számolt be részletesen a közösségi oldalán. 

Horváth Éva
Fotó: Instagram /  Instagram

„Képzeljétek el Lyme - kóros vagyok csak sikerült ettől a nyomorult kis kullancstól elkapnom… Az utóbbi időben nagyon fáradékony voltam és a fejem is sokat fájt. A vörös folt pedig egyértelművé tett mindent. Vigyázzatok magatokra ha kirándultok” – hívta fel mindenki figyelmét Horváth Éva, egy olyan fotóval, amiről egyébként nem gondolnánk, hogy bármi baja is lenne.

„Javaslom, hogy erdei kirándulás ( de minden kirándulás) előtt használjátok valamilyen kullancs elleni szert. Mi egyébként anno 3 db kullancsot szedtünk ki magunkból, nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a gyerekekben landolt ez a fertőzött példány” – zárta további részletekkel sokkoló történetét Horváth Éva. 

A Lyme-kór, vagy szakmailag Lyme Borreliosis a Borrelia nemzetségbe tartozó baktériumok által okozott megbetegedés, amelyet az e kórokozóval fertőzött kullancsok terjesztenek. 

A Lyme-kór 5 leggyakoribb tünete:

  • Bőrkiütés
  • Láz
  • Fejfájás
  • Izom- és ízületi fájdalom
  • Fáradtság
Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek