A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
LOVE

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.08.

Kivételt tett Horváth Éva, ilyen nagyot nőtt a kis Alex – Cuki fotó

Horváth Éva két kisfiú büszke édesanyja, akikért valószínűleg bármit megtenne. Horváth Éva elsőszülött fia, Kristóf májusban le nyolcéves. A modell 42 évesen lett másodszor is terhes, és másodszor is egy kisfiúnak adott életet, aki az Alex nevet kapta. 

Horváth Éva / Fotó: Bánkúti Sándor

Horváth Éva korábban elárulta, hogy Alex a Szűz csillagjegyben született, teljesen más személyiségjegyekkel, mint Kristóf, így jóval nyugodtabb, mint amilyen a bátyja. Ezzel szemben Kristóf bikajegyű és ehhez mérten kőkemény karakter. 

„Bár mindkét gyerekünk fiú, mégsem vehetjük őket egy kalap alá, mert a kettő teljesen más karakter. Megmondom őszintén, örülök ennek. Egy kicsit tartottam attól, hogy testvérekként ugyanolyanok lesznek, és mindenben hasonlítani fognak egymásra. Már most nyilvánvaló, hogy különböző bánásmódot igényelnek. Alexet még tanuljuk, de azt gondolom, ő lesz a könnyebb eset… Aztán majd pár év múlva lehet, hogy rácáfolok erre a kijelentésemre” – nyilatkozta korábban Horváth Éva. 

A csinos influenszer édesanya sűrűn enged betekintést a magánéletébe, azonban fiait csak ritkán mutatja meg. Most azonban kivételt tett és megmutatta milyen nagyot nőtt kis szőke hercege. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek