Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.24.

Fontos mérföldkő előtt áll György herceg, az egész királyi családot érinti

Ez kulcsfontosságú lesz a herceg jövője szempontjából.

A királyi családnak számos szabályt kell követnie, kezdve attól, hogy mit ehetnek és mit viselhetnek a hivatalos kirándulásokon, egészen a PDA-tól való tartózkodásig.

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnõ
György hercegnek hamarosan családja nélkül fog utazni Fotó: Jonathan Brady

Ez pedig György hercegre is vonatkozik - hacsak nagyapja, Károly király nem dönt, hogy közbelép. Vilmos herceg jelenleg mindhárom gyermekével együtt utazhat, ám György herceg hamarosan kénytelen lesz elválni az apjától. A trónörökösök ugyanis a királyi vérvonal védelme érdekében nem repülhetnek együtt. Ez a korlátozás csak a trónöröklési sorban lévőket érinti, így Vilmost, édesapját, Károly királyt és a néhai uralkodónőt, II. Erzsébet királynőt.

De ez vonatkozik György hercegre is, aki jelenleg a második a trónöröklési sorban. A szabályt egy halálos repülőgép-szerencsétlenség esetére vezették be, biztosítva, hogy a trónörökös mindig védve legyen, és a monarchia stabil maradjon. A HELLO Magazine „A Right Royal Podcast” című műsorában Károly király egykori pilótája, Graham Laurie beszélt a szabályról, és arról, hogyan hatott ez a fiatal Vilmos hercegre, amikor 1994-ben 12 éves lett és külön kellett utaznia.

Vilmos herceg 12 éves koráig mind a négyen együtt repültek: a herceg, a hercegné, Vilmos herceg és Harry herceg. Ezután külön repülőgépet kellett kapnia, és csak Őfelsége írásos engedélyével repülhettünk mind a négyen együtt, amikor még fiatalok voltak. Amikor Vilmos 12 éves lett, ő egy 125-össel repült Northoltból, mi pedig a 146-ossal repültünk ki a másik hárommal

- magyarázta Graham Laurie.

Bár György hercegnek hamarosan külön kell majd repülnie az apjától, még nem tudni, hogy továbbra is az édesanyjával és a testvéreivel utazik-e majd, míg az apja másik gépet használ, vagy a trónörökös második számú utódja lesz az, aki egyedül repül. Károly király uralkodóként közbeléphetne, hogy a herceg az apjával repülhessen. De ez valószínűtlennek tűnik - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek