FÜLES

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.26.

Hoppá, így reagált Aurelio a megcsalási pletykákra

Egy hotel dolgozója szerint az egykori valóságshow-szereplő és Dávid Petra együtt töltöttek egy éjszakát. Aurelio most fontosnak tartotta, hogy megosszon egy képet, nem is akárkivel!

Ahogy arról a Ripost elsőként beszámolt, roppant pikáns pletyka ütötte fel a fejét a magyar sztárvilágban! Egy hotel dolgozója ugyanis azt állatja, hogy a börtönből nem is olyan rég szabaduló, egyébként párkapcsolatban élő apuka, Aurelio együtt töltött egy éjszakát a Házasság első látásra egyik szereplőjével, Dávid Petrával.

Aurelio Dávid Petra
Aurelio börtönből való szabadulása után se tért jó útra egy szállodai dolgozó információi szerint  (Fotó: Ripost)

A neve elhallgatását kérő informátor azt is megosztotta lapunkkal, hogyha akarta volna, sem tudta volna eltéveszteni, ki lehet Aurelio Caversaccio vendége, ugyanis a szóban forgó hölgy egy olyan autóval érkezett a szállodához, amin a saját arcképe látható.

Aurelio mindent tagad

A Ripost természetesen megkereste a két érintettet is. Aurelio kategorikusan tagadta a dolgot, Petra viszont már jóval sejtelmesebben fogalmazott.

„Nem tudom, ki akar ennyire szerepelni, hogy kitalál egy ilyen sztorit, de megnyugtatok mindenkit, hogy én egyedül éjszakáztam a hotelben. Nincs ennek a történetnek valóságalapja, és nem is kell magyarázkodnom ezzel kapcsolatban” — méltatlankodott az egykori valóságshow-szereplő.

Dávid Petra mindössze ennyit mondott:

Erről inkább nem beszélnék.

Cikkünk megjelenése óta konkrétan egyik fél sem reagált az ott leírtakra. Ám az módfelett érdekes, hogy Aurelio most hirtelen fontosnak tartotta, hogy közös fotókkal kürtölje világgá szerelmét gyermeke anyjával, Nikivel!

Aurelio párja már tudhat a szóbeszédről

Aurelio bajai ismerősei a látszólagos nagy szerelem ellenére tudni vélik, hogy Niki fülébe már eljutottak azok a bizonyos pletykák.

Niki úgy gondolja, hogy minden csak kitaláció, legalábbis Aurelio ezt mondja neki. Simán elhitette ezzel a szegény lánnyal, hogy csak a hírverés kedvéért, ő maga találta ki, hogy a lapok hozzák őt össze valakivel a forgatásról.

Hogy őszinte legyek, nem is értem, hogy hogyan hihet neki, de ez van. Féltem Nikit és azon sem lepődnék meg, ha szép sorban kerülnének még elő híres és hírnévre vágyó csajok, akiknek Aurelio becsempészte...” mondta a pár egyik közeli ismerőse.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek