Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.07.26.

„Ez kicsit idegesítő” — Tóth Andi kikészül, ha egy pasi ezt csinálja

Az énekesnő bár most nem keresi az igazit, azt azért elmondta, hogy mi az, ami kikészíti őt egy férfiban. Nos, Tóth Andi gyűlöli, ha első randin étterembe viszik, ahogy a mozis találkozókért sem rajong.

Tóth Andi magánéletéről nem sokat tudunk, de annyit biztosan, hogy most nem keresi a szerelmet. Legalább még egy 50 évig. Persze, ezt csak viccnek szánta, de a lényegen ez nem változtat. Az énekesnő nem akar most kapcsolatot, viszont ha az élet mégis úgy hozná, hogy randira vetemedik, akkor itt van pár tipp, amit a leendő lovag jobb, ha észben tart.

Tóth Andi
Tóth Andi filmeket nem nézne első randin  (Fotó: Markovics Gábor)

Tóth Andi: Ez egy kicsit idegesítő

Nos, a dögös énekesnőről azt már tudjuk, hogy volt pár ciki randija a múltban, ahogy azt is, hogy nem kíván ismerkedni jelenleg. Viszont, ha ugyebár az élet másként hozza, akkor fontos megjegyeznünk, hogy Andit véletlenül se vigye egyetlen férfi se étterembe az első randin, és moziba se...

„Első randi, étterem... Hát, sokat eszek, szóval nem fogja megérni. 

Nem tudom eldönteni egyébként, hogy egy étterem az jó helyszín-e első találkozóhoz, mert én ennék, a csávó meg kérdezget.

 Ez kicsit idegesítő. 2-3 randi után oké, de előtte én inkább azt tudom elképzelni, hogy sétáljunk és beszélgessünk. Az ötödik randi után már nem fog érdekelni, ha kilóg egy csirkecomb a fogaim közül. És lehet, hogy a pasit se” — kezdte a Max rendelünk című YouTube-műsorában Andi, aki persze azt is elmondta, hogy mi lenne számára a tökéletes. Szólunk még egyszer, hogy nem a mozi!

A másik, ami számomra elképzelhetetlen, hogy elvisz mondjuk a pasi moziba. Ott ülünk egymás mellett kussban, és nézzük a filmet. Első randi az mindig olyan legyen, ahol tudunk beszélgetni. Kajálás közben is lehet, de nekem az étel az szent, ha én eszem, akkor nem beszélgetek. Szóval, inkább séta! A parton, parkban, vagy bárhol 

- zárta rövidre az énekesnő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek