Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.07.24.

„Nem vagyok nyitott jelenleg, a következő 50 évben” - Tóth Andi a magánéletéről vallott

Az énekesnő nem igazán beszélt az utóbbi időben arról, hogy foglalt-e a szíve, ám most kivételt tett. Tóth Andi saját műsorában rántotta le a leplet a titkáról.

Tóth Andi egy ideje gondosan ügyel már arra, hogy a magánéletének részleteit véletlenül se teregesse ki a nagyvilágnak. Ezt azután határozta el, hogy a tavalyi évben szakított Marics Petivel, és hát mondjuk úgy, hogy nem barátokként váltak el. Hogy pontosan, mi történhetett köztük, arra nem derült fény, Andi viszont azt nyomatékosította többször is, hogy ő volt az, aki kezdeményezte a kapcsolatuk lezárását. Ám ez már csak a múlt, a történet két főszereplője már továbblépett. Marics Peti neve például több hölgy mellett feltűnt, Andi életében viszont nem lehetett férfiról hallani...

Tóth Andi
Tóth Andi nem akar magának pasit (Fotó: Markovics Gábor)

Tóth Andi: Nem vagyok nyitott

A csinos hírességnek biztosan akadnak kérői az életében, ám most kiderült, hogy őt ez egy kicsit sem érdekli. A főzős YouTube-műsorának legújabb epizódjában ugyanis elárulta, hogy jelenleg nem nyitott, és a következő 50 évben sem lesz az. Viccesen pedig megjegyezte, hogy a kutyák és macskák kivételt képeznek ez alól.

Nem vagyok nyitott jelenleg, a következő 50 évben senkire és semmire. Ha csak nem kutya vagy. Ha állat vagy, akkor nyitva áll az ajtóm

- mondta a videóban barokkos túlzással Andi, aki persze jót nevetett a kijelentésén, bár arra biztosan nem gondolt, hogy férfi szívek törnek majd össze tucatjával. 

Kínos randi

Az énekesnő szintén ebben az epizódban mesélte el élete legkínosabb randiját. Az hagyján, hogy neki kellett fizetnie az első találkozón, de a romantikus andalgás közben a randipartnerének a barátnője is megjelent. Mondanunk sem kell talán, hogy ordibálásból, és heves vitákból nem volt hiány, Andi pedig csak menekülni akart a kényes szituációból.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek