Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.07.13.

Stana Alexandra tiszta vizet öntött a pohárba szerelmi életéről: „Egymásnak is nagyon fontosak vagyunk”

A csinos táncosnő a napokban ünnepelte 32. születésnapját, ráadásul nem akárkinek a társaságában. Stana Alexandra ugyanis volt férjével, Köcse Györggyel osztotta meg ez a napot.

Stana Alexandra a magánélete miatt többször is a rivaldafénybe került az utóbbi hónapokban. Már csak azért is, mert a Dancing with the Stars tavalyi évadának a végén szakított párjával, Meggyes Dáviddal, ezzel párhuzamosan pedig hírbe hozták őt Marics Petivel is. Bár utóbbi pletyka nem bizonyult igaznak, a rajongók nem maradtak így sem találgatások nélkül. Szandi ugyan újabban többször mutatkozik volt férje, Köcse György mellett.

Stana Alexandra
Fotó: Szabolcs László
Stana Alexandra együtt ünnepelte a születésnapját a volt férjével

Stana Alexandra és Köcse György újra együtt?

A csinos táncosnő a napokban ünnepelte 32. születésnapját, társai pedig az egyik előadásuk próbáján fel is köszöntötték őt. Köztük Köcse Györggyel... Szandi egyébként egy gyönyörű, tűzijátékos tortát kapott, miközben volt férje mellett ült, a rajongóknak pedig több sem kellett, azonnal elkezdtek fantáziálni: vajon ez azt jelenti, hogy együtt vannak újra a fiatalok?

Nos, miután elváltak, Gyuri egy óceánjáró hajón dolgozott hónapokig, a közös munka viszont így is összekötötte őket itthon. Ezt még Szandi mondta el a Tényeknek, mikor először felreppentek róluk a pletykák.

Nyilván mindkettőnk számára nagyon fontos a tánc, és egyébként egymásnak is nagyon fontosak vagyunk.

„Nagyon hosszú múltunk van. Mi mindig is szerettük egymást, ez nem titok. Nagyon boldog vagyok, hogy megmaradt köztünk ez a fajta jó viszony, ami nevezhető barátságnak, munkakapcsolatnak. De abban biztos vagyok, hogy mindkettőnknek sokkal fontosabb, hogy felnőttként, érettként tudjunk kezelni minden helyzetet, minthogy a múltbeli sérelmeinket vagy konfliktusainkat tovább vigyük” -  tette hozzá a táncosnő, ennek fényében tehát nincs sok esély arra, hogy a barátságon kívül bármi is legyen az egykori házaspár között. 

Stana Alexandra
Fotó: Instagram
Együtt ünnepelt az egykori házaspár

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek