FÜLES

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.09.

Jennifer Lopez rajongói kiszúrták: minden megváltozhatott Ben Affleckkel

Az énekesnő ékszerére felfigyeltek a rajongók.

Jennifer Lopezt a menedzser Benny Medinával látták a napokban New Yorkban. A sztár karkötője a fotósok figyelmét is magára vonta: az ékszernek minden bizonnyal üzenete van - írja a life.hu.

The Flash Premiere
Fotó: Northfoto

Jennifer Lopez egy B betűvel ellátott karkötőt viselt, a rajongók szerint pedig ez egy egyértelmű utalás. Persze biztosat nem tudni, azt azonban igen, hogy Ben Afflecket nagyon jó hangulatban fotózták le ebben az időben, amikor középső gyerekével találkozott. A színészt ennyire önfeledtnek még sosem láttuk, mint a legutóbbi fotóin, amelyeken a karikagyűrűjét is viselte.

A sok pletyka és találgatás közepette pedig már olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint a sztárpár csupán megjátssza az egész házassági válságot. De az is lehet, hogy valóban baj van, csak éppen üzleti érdekből nem tudják kimondani, hogy elválnak. 

Egy vagyont fektettek abba, hogy felépítsék ezt a közös márkát. Annyi időt és pénzt költöttek a különböző projektek előkészítésére, amikben néhány hónappal ezelőtt még mindketten lelkesen vettek részt, és most nagyjából minden a kukába került, mert minden a Bennifer márkájukra épült

- nyilatkozta egy bennfentes.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek