FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.16.

Manuel még mindig nem fizethetett az állatotthonnak

A rapper miután nyilvánosságra került, hogy meglopott egy állatotthont, látszólag mindent megtett, hogy vezekeljen. Manuel azonban úgy tűnik, hogy még mindig nem teljesítette ígéretét az állatotthonnak.

Manuel annyira igyekezett javítani megítélésén azután, hogy nyilvánosságra került a felvétel, amin évekkel ezelőtt ő, és pár barátja egy adománygyűjtő dobozt loptak el, hogy újabb ígéretet tett. Eszerint legújabb pólójának rá eső bevételét az állatotthonnak ajánlja fel. De vajon összegyűlt már elegendő összeg?

Manuel
Manuel állítólag megbánta már tettét Fotó: KISS ANNAMARIE

Még nincs konkrétum

A Ripost megkérdezte a Noé Állatotthon szóvivőjét, Schneider Kingát, hol tart az ügy. 

Egyeztetés alatt van. Nem nyilatkozom– válaszolta Kinga kérdésünkre. 
Eszerint Manuel még mindig nem rendezhette nekik tett ígéretét. De legalább már felkereste az állatotthont. Ugyanis bejelentésekor még nem sikerült felvenni velük a kapcsolatot. 

Nem tudunk egyelőre semmit, mi is Manuel posztjából értesültünk arról, hogy szeretne adományozni. Reméljük, hamarosan jelentkezik” – nyilatkozta akkor a menhely szóvivője.

Manuel poénból kezdett árulni

Börtönbe vonulása előtt Manuel piacra dobott egy saját tervezésű pólót. A FREE MNL nevű darabokat eleinte poénból barátai között kezdte árulni. Azonban a vártnál nagyobb sikere lett. Manuel ezt pedig fel is használta reputációja javításaként, hogy törlesszen a meglopott állatmenhely felé, amit közösségi oldalán tett közzé.

A pólókat először poénból csináltam szűk körben barátoknak, viszont szerintem jót mennek, szóval végül úgy döntöttem droppoljuk, és a bevétel rám eső részét teljes mértékben a @noeallatotthon alapítványnak ajánlom fel!” 

Manuel
A Manuel és barátai által meglopott menhelyen többek között ilyen cuki lámák is találhatóak Fotó: BALINT FEJER

Az eredeti jóvátétel sem ment könnyen

Manuel a lopást olcsón megúszta – volna. Mindössze húszezer forint, és ötven óra közmunka lett volna az ára annak, hogy meglopta az állatmenhelyet. Azonban a rapper sokáig nem jelentkezett az otthonnál, hogy lerója büntetését. Pedig a Noé vezetősége azért fogadta el, hogy ilyen enyhe büntetést kapjanak a fiatalok, mert hisznek abban, hogy ahogy az állatoknak, az embereknek is jár egy új esély. A közmunkát is azért szerették volna, hátha elgondolkoznak Manuelék tettük súlyán, ha találkoznak azokkal a szerencsétlenül járt, magányos állatokkal, akiket megloptak. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek