Létrehozva: 2024.07.20.

Lesifotó buktatta le KKevint: Új barátnője van? - Gyönyörű szőkeség mellett látták

A G.w.M által felfedezett KKevin úgy tűnik, megint beújított egy barátnőt: egy gyönyörű szőkeséggel kapták lencsevégre.

Szerző Cs.I.G.a

KKevin azaz Kövesi Kevin az egyik legnépszerűbb rapper az országban, ennek megfelelően habzsolja az életet. Luxus autó, milliós óra és külföldi utak hosszú sorát tudhatja magáénak, ennek értelmében a magánélete is ilyen színes. Hiszen ki ne emlékezne arra az internetes bejegyzésére, amelyben két lánnyal is csókolózott, miközben azt pletykálták, hogy Horváth Csengével van együtt, legutóbb pedig Szoboszlai Dominikkal bulizott. Egyik olvasónk pedig egy új lány oldalán kapta lencsevégre a zenészt.

Szoboszlai Dominik és KKevin
KKevin dalokban is beszámol kalandos életéről és kesze-kusza nőügyeiről (Fotó: Instagram)

Az olvasónk által küldött képek arról adnak bizonyosságot, hogy új szerelme van a rappernek. A fotókon jól látható, hogy egy gyönyörű szőkeséggel távozik egy benzinkútról, így pontot téve a magánéletével kapcsolatos találgatások végére. Persze az nem derül ki egyértelműen, hogy mennyire komoly a kapcsolatuk, de Kevin előéletét ismerve nem biztos, hogy hosszútávú lesz.

KKevin és új barátnője
KKevin egy gyönyörű szőkeséggel hagyta el az egyik benzinkutat (Fotó: Egy olvasónk)

KKevin és Horváth Csenge?

A Redditen ütötte fel a fejét először az a pletyka, miszerint Fésűs Nelly lányának a szívét egy rapper, KKevin rabolhatta el. Ezt abból szűrték le, hogy a két fiatal hirtelen bekövette egymást, majd többen látni vélték őket együtt Budapesten is. Bár utóbbit csak egy névtelen Reddit-felhasználó szavai támasztják alá, mégis sokan hisznek neki, és bizton állítják, hogy a két híresség egy párt alkot. Igaz, eddig egyikük sem erősítette ezt meg, de Csenge legutóbbi interjúja ismét okot adott arra, hogy elkezdjenek csámcsogni a sztorin...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek