Létrehozva: 2024.07.07.

Győzike nagyon kiakadt: 200 ezer forintot loptak el tőle

Nagyon szomorú, ami a Romantic frontemberével történt. Győzike egy forgatáson járt, és csak a munka után vette észre, hogy a pénztárcájából eltűnt a pénze.

A showman sokáig gondolkozott rajta, hogy elmesélje-e, ami vele történt. De Győzike végül úgy döntött, ismerőseivel megosztja, egy forgatáson csúnyán meglopták. A Romantic frontembere nem érti, a tettes honnan vette a bátorságot, hogy belenyúljon személyes cuccaiba. 

Győzike
Győzike nem érti, hogy nyulhatott bele bárki a személyes cuccaiba (Fotó: Máté Krisztián)

Győzike üresen találta a pénztárcáját

Gáspár Győző nagyon elszomorodott, hogy ilyesmi bárkivel megtörténhet. Győzike eleinte meg sem akarta osztani a szomorú és felháborító történetet ismerőseivel. Azért gondolta meg magát, mert sértve érezte az önérzetét. Szerinte ugyanis, ha valahol máshol, ahol ő is ott van, eltűnik valakinek a pénztárcájából a pénz, akkor azonnal őt gyanúsítanák. 

A Romantic frontembere a minap egy reklámfilmet forgatott, ahová elmondása szerint taxi vitte. Mivel ugyanaz az autó vitte haza is, ezért a kocsiban hagyta a személyes tárgyait, közte a pénztárcáját is, amiben 200 ezer magyar forint volt. Amikor végzett a munkával, boldogan öltözött át és ment haza a taxival. Alig várta, hogy imádott családjával vacsorázhasson, ami meg is történt, a szomorú valósággal távozásuk előtt, fizetéskor szembesült Győzike. A pénztárcája ugyanis üres volt. A kellemetlen helyzetet ugyan megoldották, de a showman lelke azóta sem nyugodott meg. Nem is a sok pénzt sajnálja, hanem azt hogy újra meg kellett tanulnia, hogy sose bízzon meg első látásra senkiben. Nem érti, egyáltalán hogy veszi a bátorságot valaki, hogy másnak a személyes holmijai közt turkáljon. Az elmúlt hónapokban 30 kilótól megszabaduló Győzike azzal zárta szomorú sorait, hogy megköszönte a tettesnek, hogy legalább az alsógatyáját és az öltönyét nem lopta el. Továbbá bízik benne, hogy nem piára, vagy tudatmódosító szerekre költötte a 200 ezer forintot az illető.

Győzike
Hamarosan újra képernyőn lesz a Gáspár család (Fotó: hot! magazin)

Azért pozitív a mérleg

Győzike szomorú posztja akkor került ki nagyjából, amikor felesége, Bea asszony éppen a TV2 Szerencsekerék című műsorában játszott, és végül 4 millió 130 ezer forintot nyert, szóval lopás ide vagy oda, pozitív lett a péntek mérlege a Gáspár háztartásban.

Nemsokára újra képernyőn a Gáspár család

Ősszel indul a megújult Győzike Show, Gáspárék címmel a TV2 képernyőjén. Egyelőre semmilyen konkrét információ nem szivároghat ki, még az sem biztos, hogy a család két leánygyermeke, Virág és Evelin felbukkannak-e a képernyőn...  


 


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek