FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.07.

Geri Halliwell még nem bocsátott meg a csalfa férjének

A Red Bull szexting­botrányba keveredett csapatfőnökének felesége próbálja túltenni magát a férfi megalázó húzásán. Bár esze ágában sincs válni, maga alatt van; nem valószínű, hogy részt vesz a Spice Girls jubileumi turnéján.

A Spice Girls tagjaként a független fiatal lányok generációjának feminista ikonjává vált. Geri Halliwell azonban a házasságkötésekor leszögezte: ezután megelégszik azzal, hogy feleség és anya legyen. A Red Bull Forma–1-es csapatfőnökének a felesége boldog volt, hogy felvehette Christian Horner vezetéknevét - írja a hot! magazin.

Geri Halliwell nem hajlandó megbocsátani szextinggel vádolt férjének - RIPOST
Geri nem akar válni, de nem is bocsát meg (Fotó: Getty Images / hot! magazin)

Azt akartam, hogy Chris­tian­nek, nekem és a gyerekemnek ugyanaz legyen a nevünk

– magyarázta akkor az Event Magazinnak Geri, akinek a most kilencéves lánya, Blue­bell egy korábbi párjától született. „Én főzök rá minden nap, és szeretem látni, hogy boldog! Amikor a versenyekre megyek, akkor sem érdekel a csillogás. Néha a legjobb dolog az, ha otthon együtt nem csinálunk semmi különöset, csak eszünk vagy tévét nézünk. Soha nem gondoltam, hogy találkozom egy férfival, akiről rögtön tudtam, hogy mindig együtt leszek vele. Hiszek az egyenlőségben, de büszke vagyok rá, hogy a felesége lehetek. Sosem akarok elválni!”

Az énekesnő ezt ma is így gondolja, viszont a közelmúltban feltűnt a Dior videójában, amelyben a kamerába beszél, és azt mondja: „Hello, itt G-ri, Geri Halliwell!”

Örök fájdalom dúl Geri Halliwell szívében

Nem véletlen a változtatás, ugyanis a lánykori neve visszavételével Geri ki akarja mutatni, hogy mennyire dühös Hor­ner év eleji nőügye miatt.

A férfi szexuális jellegű szöveges üzeneteket küldött a csapata egyik hölgytagjának. A nő feljelentette Hornert, és azt állította, hogy több SMS-t is kapott tőle éjszakánként.

A Red Bull főnöke minden vádat tagadott, és Geri hitt neki. A zaklatási ügyet lezárták, a milliárdost felmentették minden vád alól, ám a történtek azóta sem gyógyuló sebet ejtettek a felesége szívén.

„Geri még most is megalázva érzi magát” – mondta egy informátor a Heat magazinnak. „Bízott Christianben, aki viszont igyekezett elbagatellizálni a sztorit. Ez fáj a legjobban Gerinek, aki mostanáig mindent beleadott a házasságukba. Nem csoda, hogy már a Spice Girls jubileumi turnéján sem akar részt venni!”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek