FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.08.

Nem fogod elhinni, mennyit kaszált a Tippmixen Aurelio

Senkinek sem újdonság már, hogy az egykori villalakó sportfogadási biznisze igencsak jól megy. Olyannyira, hogy lassan nem tud majd mit kezdeni a pénzzel Aurelio...

Aurelio idén februárban szabadult a börtönből, pár hete pedig a háziőrizet terhe is megszűnt számára. A botrányos előéletű valóságshow sztár ma már szabad ember, s úgy vallja, teljes megváltozott a rácsok mögött töltött idő alatt. Ez nem csoda, hiszen a bezártság már magában óriási nyomás, ám Aurelio helyzetét tetézte az is, hogy amíg ő a hűvösön csücsült, megszületett a kislánya, Sofia. Az egykori villalakó tehát családapa, illetve családfenntartó is lett a börtönévek után, a jelek szerint pedig nagyon ügyesen sikerült vennie eddig az akadályokat.

Aurelio
Aurelio nagyot kaszált a Tippmixen (Fotó: MG)

Aurelio komoly összegeket keres

A börtönviselt férfi most már nem csak magáért felel, hanem azért is, hogy eltartsa a családját, de főként kislányát, akinek mindent szeretne megadni. Ehhez a céljához most eléggé közel került Aurelio, hiszen a saját ruhamárkáján kívül a sportfogadási biznisze is szárnyal.

Az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy csak a napokban lejátszott meccseken több mint 1 millió forintot kaszált. Bizony, jól látod: egymillió forintot írtunk. Az egykori villalakónak mondjuk eddig sem lehetett oka a panaszra, hiszen szép kis összegeket rakhatott zsebre, vagy éppen forgathatott vissza a játékba, de talán a mostani egy olyan összeg, ami igencsak nagy tételnek számít.

Ez persze nem egyetlen meccsből jött össze a bajai sztárnak, hanem több fogadás eredményeként landolt a virtuális pénztárcájában. Csak hogy néhány példát említsünk: az Uruguay-Brazília meccsen 22 ezer forintból csinált 63 ezret, míg egy korábbi fogadásából 147 ezer forintot tudott kivenni. De ha nem gondolkodunk ekkorában, akkor megemlíthetjük a Venezuela-Kanada mérkőzést, ahol megtriplázta a befizetett 10 ezer forintját.

Aurelio
Aurelio jól megszedte magát (Fotó: Instagram)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek