Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2024.06.09.

„Fenyegetőzik” - Durva perpatvar alakult ki VV Virág és volt párja között

A fiatal lányról már sokat pletykálták, hogy szakíthatott párjával, aki rossz hatással volt rá. VV Virág nemrég tisztázta, hogy elhagyta a férfit, azonban ő továbbra is fenyegeti a szőke lányt.

VV Virág az utóbbi időben nagyon sokat változott, a botrányos viselkedését szinte teljesen maga mögött hagyta. Ennek az egyik oka, hogy szakított toxikus kapcsolatával, és már csak saját fejlődésére koncentrál. Azonban a fiatal lány eddig nem erősítette meg, hogy tényleg szakítottak volna. De minden jel arra mutatott, hogy lezárták a kapcsolatukat, vagy mégsem?

VV Virág
VV Virág saját fejlődésére koncentrál az utóbbi időben (Fotó: Super TV2)

VV Virág borította a bilit

Úgy néz ki a bizonytalanság idejének vége, és az egykori valóságshow-szereplő kijelentette: vége! A fiatal lány a közösségi oldalán egy hosszabb Instagram-történetében mesélte el, hogy szakítottak, azonban ezzel nem ért véget a történet.

Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba! Én kijelenteném, hogy nem vagyok együtt azzal a párommal, akivel egy éven keresztül a verekedéseinkkel voltunk a botrányhősök. Szóval nincs, nem is kell az életembe, nem is szeretném, hogy benne legyen, nem is szeretném vele továbbra is tartani vele a kapcsolatot. Sajnos szükség lesz rá! Hiszen ő bíróságra akar menni, meg fenyegetőzik, meg nem tudom. Fenyegetőzzön, 37 évesen a nem tudom kiének. Én nem akarom se a gyerekét bevonni, se a volt feleségét. Velük semmivel kapcsolatban nem szeretnék mondani, se a családjával kapcsolatban

 – mesélte VV Virág, aki azt is hozzátette, hogy szeretné ezt végleg lezárni.

„Sajnos nem lehet lezárni ezt az ügyet így. Sajnos bíróságra akar menni, nem tudom, hogy mivel. Én le akartam normálisan zárni, engedjük el egymás kezét, nem vagyunk egymáshoz valóak” – zárta a bejegyzését az egykori valóságshow-szereplő.

Újabb akadály hárult el a fiatal lány elől

Virág még korábban jelentette be, hogy hamarosan műszempillás szalont nyit. Az Instagramján mesélte, hogy már csak pár dolog hiányzik az üzletbe, múlt hétvégén pedig egy újabb lépéssel került közelebb álmához. Ugyanis sikeresen levizsgázott mint szakember, az örömét a rajongóival is megosztotta, amihez egy szívhez szóló szöveget is mellékelt. 

„Több éve szerettem volna belekezdeni a pillázásba, de nem mertem. Na most azt mondhatom, megcsináltam. Egy csodás csajszit ismertem meg benned és köszönöm még egyszer.  Innentől csak előre! Sose add fel az álmaid, és ne érdekeljen ki, mit mond. Csináld, amit szeretsz, és addig csináld, míg a legjobbá nem válsz. Tudom lesz mindig, aki belém fog kötni, de ezeket a dolgokat nem tudják elvenni” – írta boldogan mutatva oklevelét a kamerának.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek