FÜLES

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.21.

Meghan őrjöngött, amikor kiderült, Victoria Beckham gazdagabb nála

"Meghan világában annyit érsz, amekkora a hírneved és a bankszámlád".

Nem fest túl jó képet Meghan Markle-ről egy frissen megjelent könyv, pedig még csak nem is ő a főszereplő. A hírességek életrajzírója, Tom Bower most megjelent könyve Victoria és David Beckham kapcsolatáról szól, de érintőlegesen szerepel benne Meghan és Harry herceg is. 

Fotó: AFP

Meghan teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Victoria Beckham gazdagabb nála, sőt, még a társadalmi státusza sem sokkal jobb. Meghan ugyanis azt hitte, azzal, hogy beházasodott a brit királyi családba, automatikusan az élre kerül minden listán. Mint kiderült, egy időben még csak reagálni sem akart Victoria megkereséseire, mert úgy gondolta, semmi közös nincs benne és a négygyermekes sztáranyukában, valamint úgy gondolta, hercegnéi státusza miatt sokkal magasabban van, mint az egykori Spice Girl.

"Meghan világában annyit érsz, amekkora a hírneves és a bankszámlád. Azt hitte, a királyi család miatt ő áll a társadalmi létra legfelső fokán, ahogy azt se tudta elképzelni, hogy bárki is gazdagabb lenne nála. Úgy gondolta, a társasági körökben is már jócskán Victoria felett áll. Őrjöngött, amikor kiderült, hogy Victoriáék gazdagabbak, mint ő. Hiszen nekik 5 házuk volt, hozzáférésük magángépekhez, jachtokhoz és rengeteg pénzük."

Mivel a Beckhamék már régóta barátai Vilmos és Harry hercegnek, ezért próbáltak jóban lenni Meghannal is. Egy magán Los Angeles-i útja során Beckhamék felajánlották a villájukat, Meghan pedig kapva kapott az alkalmon és Beckhamék pénzén héderelt a házban és kiszolgáltatta magát a személyzettel. 

Meghan azt is megkérdezte Victoriától, hogy ezentúl ingyen kaphatja-e a ruhákat és a táskákat a divattervező kreációiból. Ennek szerencsére a palota vetett gátat, mivel ez ellenkezik a szabályaikkal. 

A látszólagos barátság akkor szakadt meg, amikor Meghan azt sugallta Harrynek, hogy Victoria szivárogtat ki róla történeteket a sajtónak, Harry pedig számon kérte a házaspárt. Később derült ki, hogy Meghan maga volt a hírek forrása, de ekkor Beckhamék már nem álltak szóba velük. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek