FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.22.

"Hirtelen félek egy picit" - bevallotta Kulcsár Edina, problémákkal küzd

Az egykori szépségkirálynő nem fél megmutatni az élet nehezebb oldalát.

Instagram-oldalán vallott arról Kulcsár Edina, hogy az emberek, főleg a közösségi médiában, többnyire csak a jót merik mutatni. Meglátása szerint sokan attól félnek, hogy ha megosztják lelki problémáikat, vívódásaikat, akkor megbélyegzik őket, hogy panaszkodós típusok.

Kulcsár Edina
Ahogy mindenkinek, neki is vannak nehézségei. (Fotó: Ripost)

Hiába nevezzük nehézségeknek vagy éppen problémáknak, amikkel olykor nap mint nap meg kell küzdenünk, ezek által fejlődünk és lesz lehetőségünk, hogy jobbak legyünk. Nem másoknál... hanem magunknál. Én már egy ideje csak hálát érzek, ha egy olyan dolgot sodor az élet az utamba, amitől hirtelen félek egy picit, mert tudom, hogy valahogy úgyis megoldom. Ha pedig éppen valami nagyon nem megy, vagy nagyon nem akar összejönni, azt betudom annak, hogy azért nem működik, mert az élet valami sokkal jobbat tartogat nekem. Ezerszer jobb így élni, mint folyamatosan szorongani és stresszelni azon, hogy ,,Mi lesz HA…” Higgyétek el, kivétel nélkül MINDENKINEK vannak problémái. Ne bántsátok a másikat

- írta posztjában. A hozzászólók egyet is értettek Edinával, ugyanakkor volt, aki megjegyezte, hogy irtózik a kárörömmel teli tanácsoktól. A kommentszekcióban feltűnt Edina kedvese, G.w.M is, aki mintegy támogatásként azt írta kedvesének, hogy hiányzik neki. Mint arról itt írtunk, a kismama pocakja szépen kerekedik, hamarosan érkezhet is a baba. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek