Létrehozva: 2024.06.26.

Évek óta komoly harcot vív Emilio és Tina: „Minden hónapban be kell, hogy járjunk”

Az énekes és kedvese sosem csináltak titkot abból, hogy milyen eszközökhöz folyamodtak a fogyás érdekében. Tina és Emilio nemrég elmondta, hogy bizony a beavatkozás miatt havonta kell járniuk kivizsgálásra.

Emilio és felesége, Tina már hosszú évek óta komoly harcot folytatnak a kilók ellen, de sajnos minden igyekezetük ellenére mindig belekerültek a jojó effektus véget nem érő mérleghintájába. Ha sikerült egy bizonyos feleseget leadni, akkor egy idő után sajnos több szaladt vissza. Így a házaspár az év elején komoly döntésre szánta el magát, és egy török orvoshoz fordult, aki gyakorlatilag futószalagon végzi a gyomorszűkítő műtéteket és szinte már turista látványosságnak számít az az isztambuli kórház, ahol praktizál.

Emilio és Tina
Tina és Emilio mindig őszintén beszélnek a fogyásukról (Fotó: Markovics Gábor)

Őszintén beszél Emilio és felesége a beavatkozásról

Emilio és Tina korábban sem titkolták, hogy nem csodaszereknek, hanem különböző, eddig többé-kevésbé sikeres beavatkozásnak köszönhetik a fogyásukat. Azonban úgy tűnik, hogy a legutóbbi beavatkozást sikeresként könyvelhetik el, hiszen az elmúlt hónapokban látványos változásokon mentek át. A napokban Tina a TikTok-on élőzött, amiben ismét válaszolt a rajongókat érdeklő kérdésekre, és elmondta, hogy lényegében regényt írhatna ezekről a dolgokról.

„2016-ban nekem volt egy slim műtétem, ami nem sikerült, és akkor januárban azt alakíttattam át gyomor bypass-á” – kezdte Tina, akitől azt is megkérdezték, hogy vashiány fellépett-e nála a műtét után.

Vashiány az nincsen hála a Jóistennek, ugye mi minden hónapban járunk Emilioval vérvételre. Főleg ugye nálam kontrolálják is a vért, amit kaptam és szerencsére minden rendben van, minden tökéletes, B12 injekcióra minden hónapban be kell, hogy járjunk. Mert ez a gyomor-bypass és a slim műtéteknél is kell

– mesélte Tina, aki azt is elmondta, hogy ő 30 kiló mínusznál jár, míg férje 26 körül van.

„Úgy megyünk a műtőasztalra, mint a kifutóra a modellek!”

Tina és Emilio korábban a Mokkában mesélt arról, hogy még mindig rácsodálkoznak a változásra. Tina még most is, amikor a tükörbe néz alig hisz a szemének. De még nem állnak meg a fogyásban, mert még nem érték el a végleges célt.

„Ha te saját magad nem érzed jól a bőrödben, akkor az kihat az életedre. Az egészség nagyon, nagyon fontos” – emelte ki, hozzátéve, hogy márpedig a túlsúly komoly problémákat tud okozni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek