Létrehozva: 2023.12.24.
Módosítva: 2023.12.24.

Összetörték a TV2 sztárjának szívét: „Rendesen megszenvedtem...”

A Power of Love sztárja a forgatása után rendesen megszenvedte a szakítását Cintiával. Bár Imre magánélete válságba került a műsor után, a karrierje szárnyalni kezdett.

A félig szír származású Imre egy igazi alfahím volt a SuperTV2-n futó Power of Love-ban. A műsorban történt események azonban alaposan megtépázták a sármőr férfi magabiztosságát, akinek bár a szerelem nem jött össze a kamerák előtt, a karrierje szárnyalni kezdett a műsor után.

Imre
Imre karrierje szárnyalni kezdett a műsor után (Fotó: Bánkúti Sándor)

Imre és Cinti közt mindennek vége? 

Imre még a műsor forgatása előtt úgy nyilatkozott, hogy a bababőrű, babaarcú, nagy szemű, értelmiségi, stabil egzisztenciával rendelkező, fiatal lányokért van oda, és állítása szerint eddig azért nem volt tartós kapcsolata, mert a gazdasági birodalma építése és a nagy céljai megvalósítása közben teljesen túlhajszolta magát. Bár eleinte úgy tűnt, hogy a SuperTV2 műsorában sikerül párt találnia, végül nem úgy alakultak a dolgok közte és Cintia között, mint ahogyan azt szerette volna. Imre állítása szerint ugyanis a lány visszatért ahhoz a barátjához, akivel egy párt alkottak még a műsor forgatása előtt.

Csalódottan éltem meg ezt a dolgot. Miután megtudtam, hogy visszament az exéhez, nagyon szomorú voltam. Két héten át még próbálkoztam, hogy beszéljük meg, hozzuk rendbe a dolgokat, de nem tudtam versenyezni Cintia múltjával. Rendesen megszenvedtem ezt a dolgot, és kis depresszióba is estem

vallotta meg Imre, akinek a családtagjai és barátai nagyon sokat segítettek, hogy el tudja engedni a történteket.  

A 38 éves férfi azt sem tagadta, hogy bár rengetegen írtak neki a műsor után, egy ideig csak Cintia után áhítozott, így csak kedvesen megköszönte a bókjaikat, vagy intelligensen reagált kritikájukra. Miután azonban rájött, hogy nincs jövőjük együtt, egyre nyitottabban kezdett válaszolni a kedves rajongói üzenetekre, egyelőre azonban még nem szeretne ismerkedni senkivel sem komolyabban.

Óriási lehetőségek találták meg a műsor után 

Imre azonban azt is elárulta lapunknak, nagyon várta már, hogy megtalálják a lehetőségek és kikerüljön a társkereső szerepből. A jóképű, magát régimódinak valló férfinak ugyanis nem a Power of Love volt az első társkereső műsora, korábban ugyanis Schumacher Vanda szívéért küzdött a Celebrandiban.  

Rengeteg új kihívás talált meg, miután vége lett a műsornak. Jelenleg egy újabb nagyszabású műsorra készülök, januárban fognak kezdődni a forgatások

árulta el sejtelmesen Imre, aki egyelőre többet nem mondhatott el új projektjéről.  

Imrével azonban nem csak a tévéképernyőkön találkozunk majd, ugyanis újabban igazi TikTok sztár is vált! Még a Celebrandi után keresték fel egy ajánlattal a KALU Creative Kft.-től, hogy igényes tartalmakkal népszerűsítsem a Vágyaim.hu márkát. Egészen pontosan egy olyan webshopot reklámoz, ahonnan teljes diszkréció és megbízhatóság mellett rendelhetünk magunknak erotikus fehérneműt, mindenféle szexjátékot és egészen a sok helyen még mindig tabutémának számító szadomazó kellékekig. Akár ingyenes kiszállítással is! 

Én nem az eszközöket, vagy azoknak a használatát mutatom be a videóimban, hanem általam betekintést nyerhetnek az érdeklődök egy párkapcsolat mindennapjaiba. Azért is vállaltam el ezt a munkát, mert nagyon tetszett az a gondolat, hogy bevonjuk az embereket bizonyos magánéleti témákba a videóink által. Úgy gondolom, hogy ezekből a pár másodperces tartalmakból nagyon sokat is lehet tanulni, például hogy egy-egy ütközés miatt nem érdemes elengedni egy párkapcsolatot, mert ilyen súrlódások mindenkinél előfordulnak.

tudtuk meg Imrétől, aki azt is elárulta, hogy a videóban látható lány nem a Cinti utáni barátnője, csupán egy kedves kolléganője.  

 

origo.hu

Botrány az Eurovízión: kizárták a holland énekest

origo.hu

Hihetetlen dolog derült ki Kulcsár Edina és G.w.M kislányáról

borsonline.hu

Nem halad jól Zámbó Krisztián felépülése, újabb problémákra derül fény

hirtv.hu

Dermesztő hír érkezett Ukrajnából

metropol.hu

Mínusz 10 fok, maradhat? Felhőszakadással, viharos széllel esik vissza a hőmérséklet

magyarnemzet.hu

Magyar Péter őrjöngve káromkodott, és üvöltözött templomból távozó emberekkel

origo.hu

Végleg bezárják az állatkerteket

ripost.hu

Jákob Zoli üzent a Ferrariját összetörő Herczeg Csabinak: "ez nem teszi semmissé a 2-3 milliós kárt"

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Erre a 3 csillagjegyre idén felejthetetlen nyaralás vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Ledobta a melltartót, így hajolt a kamerába Gáspár Evelin

FÜLES

"A szerelem szépít" - Tóth Gabi szelfije felrobbantotta a netet!

FÜLES

Elege lett férje zsarnokoskodásából: Ezért vált el a sztárpár

FÜLES

Mindenkit lesokkolt Fésűs Nelly lánya, ilyen számára a tökéletes férfi